Wat zeggen andere gebruikers over Annaservies.nl

8-8-2017 17:23:43
www.annaservies.nl

levering naar België

hartelijk bedankt voor de uitstekende levering, alles perfect verpakt. je hebt iemand super gelukkig gemaakt
7-8-2017 12:54:21
www.annaservies.nl

Misschien leuk om te weten. Mijn moeder van 82 is een bed and breakfast begonnen in Frankrijk. En dat blijkt goed te lopen. Ze maakt haar gasten blij tijdens het ontbijt met jullie servies van French Garden. Dit is haar website http://gite-entre-lac-et-montagne-74.fr/
3-8-2017 23:52:14
www.annaservies.nl

royal albert

het is het waardt om bij jullie te bestellen
25-7-2017 21:31:34
www.annaservies.nl

Afgelopen zaterdag kwamen de door mij bestelde borden, ze zijn prachtig! En geweldig goed verpakt! Dank voor alle moeite die u heeft gedaan,
23-7-2017 15:09:41
www.annaservies.nl

Vlotte levering, uitstekend verpakt. Kortom, een fijne winkel om vaker te bezoeken.
23-7-2017 15:07:26
www.annaservies.nl

Alles op voorraad

Alles wat Annaservies op de site heeft staan, is ook echt op voorraad. Niet te geloven, maar ik heb het met eigen ogen gezien. Dat is nog eens lekker winkelen. Een TOP adres.
1-6-2017 20:34:07
www.annaservies.nl

Super service! Binnen twee uur na bestelling al bevestiging van versturen. Netjes ingepakt! En erg blij met mijn wedgwood tin grote bord!
30-5-2017 20:39:05
www.annaservies.nl

Prima, snelle levering. Alles keurig verpakt. Ik beveel deze website/winkel zeker aan. Hartelijk dank voor deze goede service!
11-5-2017 22:16:55
www.annaservies.nl

Het was mijn eerste bestelling bij Anna Servies en zeker niet het laatste.Heel snelle levering, alles netjes ingepakt. Hartelijk bedankt.
11-5-2017 22:12:24
www.annaservies.nl

aanvulling servies tegen scherpe prijs snel en keurig geleverd

Wij zochten aanvulling van ons servies Royal van Villeroy & Boch. AnnaServies had aanbieding ,met 25% korting en kon alles leveren. Middels rekening betaald, goed verpakt en snel geleverd door PostNL. Prettig en helder op de hoogte gehouden van voorbereiding en levering. Top.
3-3-2017 12:44:07
www.annaservies.nl

Paasservies

Een feestje om de bestelling uit te pakken! Zó goed verpakt en ook snel geleverd. Via de mail ook prima geïnformeerd over de bezorgtijd. Over de kwaliteit van Villeroy en Boch hoef ik niets meer te zeggen, toch?
14-2-2017 15:47:30
www.annaservies.nl

Net mijn pakketje bezorgd gekregen en uitgepakt. Super verpakt, lijkt door de papierstroken wel een grabbelton met cadeautjes.Helemaal goed en leuk dus. Bedankt voor de correcte en snelle bezorging.
4-2-2017 14:42:58
www.annaservies.nl

betreft verzending

Vandaag mijn bestelling binnen gekregen, waarvoor hartelijk dank, bijzonder snel! Heel goed verzorgd en keurig verpakt, echt heel goed verpakt, fijn met de track en trace vermelding in de mail! Kan iedereen Anna Servies aanbevelen...
1-1-2017 12:31:07
www.annaservies.nl

Villeroy & Boch

Donderdagavond laat besteld en in de loop van vrijdag vond levering al plaats. Alles uitstekend verpakt, een aanrader!
27-12-2016 16:09:08
www.annaservies.nl

Mijn bestelling is prima aangekomen en uitstekend verpakt. Onze Dank Deze ochtend voort eerst met de ontbijtbordjes van Wedgwood ontbeten
27-12-2016 15:31:12
www.annaservies.nl

Afgelopen zaterdag heb ik de borden ontvangen en daardoor ook met Kerst kunnen gebruiken. Nogmaals dank voor de snelle service.
13-12-2016 22:50:23
www.annaservies.nl

Echt alles op voorraad

Jullie vertelden ons dat jullie alles wat op de site staat ook echt op voorraad hebben. Nou dat hebben we met eigen ogen gezien zeg. Echt geweldig, vandaar die snelle leveringen natuurlijk, nou snappen we het. Veel dank voor de hartelijke ontvangst en dit moet toch iedereen weten??
19-11-2016 13:05:20
www.annaservies.nl

Bestelling MarieFleur Villeroy&Boch

Vrijdagmorgen via internet bestelling opgegeven, zaterdag om 12.00 uur werd de bestelling afgeleverd. Nog nooit via internet producten besteld die zo correct en snel werden geleverd. Complimenten jullie weten wat de klant verwacht service en betrouwbaar, daar kunnen nog veel internet bedrijven iets van leren.
17-11-2016 11:23:32
www.annaservies.nl

Zaterdag kerstservies besteld en maandag al in huis. Ik ben er zooo blij mee, hartelijk dank voor de snelle levering en het prachtige servies.
27-10-2016 15:53:27
www.annaservies.nl

Wilde even bedanken voor de snelle service en verzending van een bij u besteld product. Ook mijn complimenten voor uw website .
13-10-2016 15:46:27
www.annaservies.nl

Gewoon prima!

Net mijn tweede bestelling geplaatst om mijn glazen aan te vullen. Ik ben erg tevreden. Snelle levering en keurig verpakt. Ik ga hier zeker vaker bestellen! Bedankt AnnaServies :)
6-9-2016 13:19:09
www.annaservies.nl

Super snelle levering

Een paar dagen geleden bestelling gedaan en nu al geleverd. Ik ben zeer tevreden over mijn wedgewood servies. Ontzettend goed verpakt. Hartstikke Bedankt!!!!!
30-8-2016 21:12:32
www.annaservies.nl

Vlotte service

Dank jullie wel voor de vlotte service, vandaag al ontvangen. Wat was het weer super verpakt. Goed weekend, jacomine
17-8-2016 15:28:37
www.annaservies.nl

Supersnelle levering van een goed ingepakt servies!
12-8-2016 20:29:58
www.annaservies.nl

Aankoop Villeroy & Boch koffieservies

Prima service! Heel erg tevreden over de bestelling! Dinsdag namiddag besteld en reeds donderdag geleverd in België. Alles heel erg goed verpakt. Topie!
5-8-2016 21:53:36
www.annaservies.nl

wedwood mokken

Besteld en de andere dag al afgeleverd, en super goed verpakt
3-7-2016 23:21:56
www.annaservies.nl

Bezoek showroom

Vorige week ben ik samen met mijn moeder bij Annaservies in de showroom geweest. Een echt walhalla voor liefhebbers zoals wij. Wat een keuze! Een lekkere cappuccino maakte dit uitje compleet. Ik heb heerlijk mijn servies aan kunnen vullen en zou zeggen....ga erheen, je weet niet wat je ziet!
27-5-2016 23:06:33
www.annaservies.nl

Prima service na verkeerde bestelling

Per ongeluk een verkeerd artikel besteld. Maar omdat dit in de aanbieding was, ook nog een restitutie ontvangen. Echt een aanrader, klasse!
23-4-2016 15:13:44
www.annaservies.nl

Super service

Had zelf een kopje laten vallen van mijn servies. bij het bestellen van 1 kopje bleek bij levering dat de fabrikant het model in de loop van de tijd iets had aangepast. Anna Servies heeft samen met de fabrikant naar een oplossing gezocht en deze gevonden. Super service! Hartstikke bedankt namens een zeer tevreden klant.
12-4-2016 17:43:06
www.annaservies.nl

wedgwood servies

Bestelling gedaan vanuit Belgë, supersnelle en verzorgde levering. Geen enkel minpuntje, een aanrader.
29-3-2016 20:45:55
www.annaservies.nl

Snelle levering

Top, zo hoort het. Goed verpakt en een snelle levering!
27-2-2016 16:12:32
www.annaservies.nl

Villeroy en Boch

Zeer goed verpakt en snel geleverd. We zijn zeer tevreden met Anna Servies. Aanbevolen !!!
24-2-2016 20:53:55
www.annaservies.nl

Bestelling

Snelle geleverd en super goed verpakt. Top!
22-2-2016 9:04:43
www.annaservies.nl

Super!

Hele goede ervaring met mijn eerste bestelling. Dat was meteen een grote, een servies van Villeroy&Boch. Fijne site, kon makkelijk vinden wat ik zocht. Zelfs beter geprijsd dan Villeroy&Boch zelf en na bankoverschrijving werd mijn bestelling netjes al na 2 werkdagen thuis bezorgd! Goed ingepakt, helemaal blij mee! Hier koop ik vast nog eens!
21-2-2016 22:28:26
www.annaservies.nl

Beoordeling Anna's servies webwinkel

Hallo allen, Wat een fantastische levering , ik ben er zo blij mee. Snelle levering goed verpakt en net zo belangrijk direct antwoord op je gestelde vragen per e-mail. Alleen maar lof !!! toppie Vriendelijke groet, Els
4-2-2016 18:41:55
www.annaservies.nl

Complimenten

Wat n snelle service en snelle bezorging! Alles keurig en veilig verpakt! Ik ben heel blij dat mijn servies dankzij Annaservies weer compleet is!!! Ik raad iedereen die op zoek is naar servies Annaservies.nl aan!! Dank jullie wel!
9-1-2016 23:24:24
www.annaservies.nl

Borden

Super snelle en goede service top
9-1-2016 12:58:18
www.annaservies.nl

Servies

Mijn tekst op Face Book: Servies delen nodig? Kijk eerst op www.annaservies.nl Super service, snel, betrouwbaar, prima prijs en goed verpakt! ??
6-1-2016 23:49:06
www.annaservies.nl

bij dit bedrijf een gedeelte van mn service besteld van villeroy & Boch, zat eerst te twijfelen of ik dit wel zou doen,was voor een aardig bedrag en maakte me zorgen dat ik geen doos gruis zou krijgen. maar niets dan dit is waar. perfect verpakt en snel bezorgd gewoon toppie. ik ga bij dit bedrijf zeer zeker meer bestellen .gewoon een aanrader. hoop hiermee bij te dragen als andere mensen nog twijfelen. gewoon doen.
6-1-2016 12:07:52
www.annaservies.nl

Zeer goede en snelle levering

Wij zijn zeer blij met de aanvulling op het kerstservies. Alles was goed verzorgd en ook zeer goed ingepakt. Wij zullen eind van dit jaar weer genieten van deze aanwinst. Met dank, uw tevreden klant. W. Kok
5-1-2016 17:03:02
www.annaservies.nl

Servies

Ik heb servies besteld binnen twee dagen binnen , zeer tevreden .
13-12-2015 10:36:51
www.annaservies.nl

A+++

This plate arrived today at 10h00. That means it took only 47 hours to come from Leerdaam! We are very near Marseille. The plate is in perfect condition. Thank you very much. L'assiette est arrivé ce matin a 10h00. Donc la livraison ne faisait que 47 heures pour arriver ici de Leerdaam! On est a coté de Marseille. L'assiette est en parfait état. Merci beaucoup. Das Teller ist hier um 10 Uhr angekommen. Das heißt nur 47 Stunden Fahrzeit aus Leerdaam. Wir sind ganz in der nähe von Marseile. Das Teller sieht aus wie neu. Vielen Dank. CB
11-12-2015 20:25:52
www.annaservies.nl

Heel hartelijk dank voor het prachtige servies, het is goed aangekomen, keurig verpakt! Het ziet er nog mooier uit dan op de foto’s en ik ben er dan ook echt heel erg blij mee!! Ik wens u en uw team nog even succes met de kerstdrukte en fijne feestdagen en een voorspoedig 2016.
11-12-2015 10:51:18
www.annaservies.nl

Manoir servies

Aanrader!! Het servies werd, zeer goed verpakt, snel geleverd. Prima bedrijf. Al eerder heb ik servies besteld bij AnnaServies en óók toen ging de levering snel. Ik blijf klant.
10-12-2015 12:13:25
www.annaservies.nl

Goede serves

Na één telefoontje mocht ik langs komen terwijl de winkel gesloten was.. Heel erg vriendelijk!! Goede serves!
30-11-2015 20:20:25
www.annaservies.nl

service

Vanmorgen gebeld, en hoewel ze dicht waren, mocht ik toch langskomen. Fantastisch geholpen in een hele mooie winkel. Deskundige mensen. Ga zeker nog eens terug, bedankt voor de goede zorgen!
27-11-2015 15:43:56
www.annaservies.nl

kerstservies aangevuld

Kerstservies aangevuld van Mason, gaat uit de handel. Snel bezorgd, zorgvuldig verpakt, en prima mailservice!
22-11-2015 0:07:32
www.annaservies.nl

Aankoop in winkel

Zaterdag van belgie naar prachtige winkel gereden ,aankoop gedaan van servies . Bediening zeer goed en aangenaam , alles was voorradig . Kom terug voor glazen . Groetjes
7-11-2015 23:22:51
www.annaservies.nl

Gefeliciteerd

Van harte gefeliciteerd met de 2e prijs als beste webshop bij Beslist.nl Het is jullie van harte gegund
1-11-2015 10:37:26
www.annaservies.nl

Villeroy & Boch bestekset Oscar

Snelle service, keurig verpakt, netjes kan niet anders zeggen. Als wij nog eens iets nodig hebben kijken we eerst bij Anna Servies! Kan menig bedrijf nog van leren
24-10-2015 19:13:00
www.annaservies.nl

kerstbekers

Alles erg snel en keurig verpakt binnen gekregen. Volgende keer bestel ik weer bij anna servies
24-9-2015 18:17:28
www.annaservies.nl

Villeroy en Boch dessertlepels

Ik had met spoed een aantal lepels nodig. Belletje gedaan en vervolgens op de website besteld. Het geheel binnen 1 werkdag geregeld. Prima service! Dank!
15-8-2015 23:34:13
www.annaservies.nl

Al een paar jaar biedt Anna's servies mij perfecte service. Er breekt nog wel eens wat, :-) en altijd zorgt Anna's servies er voor dat het snel vervanging wordt verstuurd. Erg prettig ook als vraagbaak. Als je het hier niet weet te vinden met, dan is elk servies gedoemd. Dank! voor velen jaren service, dit bericht is schandelijk laat en komt met excusses
9-7-2015 17:57:00
www.annaservies.nl

Ik wil even doorgeven dat ik zeer tevreden ben. Snelle levering en keuring verpakt. Toppie!! groet.
9-7-2015 17:55:51
www.annaservies.nl

Het serviesje is goed aangekomen. Dankzij uw uitmuntende verpakking, waarvoor hartelijk dank! Ik ga er van genieten. Tot een volgende bestelling.
30-6-2015 14:58:52
www.annaservies.nl

Fantastisch!!! Gisteren liet ik gebaksbordjes, een mok en drie borden van mijn zo geliefde wedgewood servies vallen. Direct bijbesteld bij Anna servies. Vandaag al ontvangen. Super goed verpakt! Een dikke 10 waard. Dankjewel.
13-6-2015 14:23:10
www.annaservies.nl

Goede middag Zojuist binnen gekomen met de Post.NL, de schitterende jampotjes van French Garden en wat zijn ze mooi zeg!! En wat passen ze mooi bij de grotere voorraadpotten. Wederom complimenten voor alle zeer snelle service en zorgen eromheen, keurig en degelijk in gepakt. Petje af mensen, dank u heel hartelijk! Groetjes van Anna
6-5-2015 21:05:48
www.annaservies.nl

Bij een vorige bestelling was er helaas sprake van een breuk en is het desbetreffende stuk direct door u vervangen. Nu was ik blij dat alles heel bezorgd werd. Dank voor de razendsnelle service!
3-5-2015 19:28:09
www.annaservies.nl

Geacht team, Compliment voor het hele bestelproces en de zeer correcte aflevering. Attent; die brief en twee eierdopjes als verrassing. Houd dat vast.
15-4-2015 12:24:20
www.annaservies.nl

Anna Servies heel veel dank voor de vriendelijkheid bij het ontvangst in jullie mooie zaak vorige week vrijdag in Leerdam. Een zaak om trots op te zijn, goede service en snel in huis 2a 3 dagen. hou vol en ga zo door !! een warme groet hendrik-jan
12-4-2015 22:52:45
www.annaservies.nl

Het mag gezegd worden: zéér snelle levering (de dag na de bestelling en nog wel op zaterdag)en ontzettend stevig verpakt. Dit is "een warme douche" waard. Als ik nog iets nodig heb, weet ik waar ik het bestel, geen twijfel hierover.Ga zo door!!!
11-4-2015 9:48:51
www.annaservies.nl

Anna Servies ik wil jullie heel hartelijk danken voor de goeie service die ik van jullie heb ontvangen niets was jullie te veel gevraagd. Het melkkannetje van Vieux Luxembourg Vitro is in goeie staat ontvangen. We zullen jullie zeker aan onze vrienden en bekenden aanbevelen. Jammer dat U nog maar zo weinig van Vieux Luxembourg Vitro in U assortiment heeft. Als we in de buurt zijn komen we zeker een kijkje nemen in U winkel. Marlies uit 't zuiden. 11-4-2015
10-4-2015 22:27:56
www.annaservies.nl

Hartelijk dank voor de goede ontvangst van het melkkannetje van brother, ik hoop dat u nog een keer aan een dekseltje van de suikerpot kunt komen. Vriendelijke groet, Trudy
29-3-2015 11:38:20
www.annaservies.nl

Ontzettende snelle levering en alles keurig verpakt! Top service!! Adres om zeker te onthouden om mijn new wave etc verder aan te vullen!
19-3-2015 21:40:57
www.annaservies.nl

Hallo Anna Servies, bedankt voor de snelle en goede levering, ik ben ontzettend blij met de kopjes en eierdopjes. Ik bestel binnenkort weer groetjes Jacolien
10-3-2015 19:42:24
www.annaservies.nl

Beste Anna Servies, hartelijk dank voor de snelle levering. Fijn dat alles zo keurig en stevig is verpakt zodat alles in goede staat ontvangen is. Wij zijn blij met onze Gordon Ramsay Maze borden !! Groeten Inge
12-1-2015 0:20:43
www.annaservies.nl

Beste Anna Servies, Wij hebben 3 dochters en toen de jongste de deur uit ging hadden we haar ons Edme servies meegegeven,omdat ik het altijd te zonde vond om te gebruiken ?? Het kon niet beter terecht komen hoor,maar ik ging het toch missen Nu hebben we vlak voor kerst toch maar weer wat besteld met zo,n mooie korting. We hadden het snel in huis en zo keurig verpakt ?? Ik ben niet van de review maar dit moest even gezegd! Voor jullie een goed 2015
31-12-2014 16:32:46
www.annaservies.nl

Vanmorgen mijn servies gekregen van wedgwood. Wat een snelle levering. Zat prima ingepakt kon niks mee gebeuren. Ook zat er nog een klein cadeautje bij,erg leuk. Bedankt ik zal zeker de volgende keer weer bij U bestellen. Groetjes Anny van de Schoor
30-12-2014 13:38:15
www.annaservies.nl

Zaterdag order geplaatst, dinsdag binnen! Goed verpakt, en goede prijzen! Top service!
24-12-2014 13:24:03
www.annaservies.nl

Wij hebben de schotels, èn de thee, ontvangen. Dank je, super service! Wij zullen het dan ook niet nalaten jullie aan te bevelen binnen onze privé en zakelijke kring. Fijne feestdagen en een voorspoedig 2015!
24-12-2014 13:04:02
www.annaservies.nl

Hartelijk dank voor de supersnelle levering,ondanks de kerstdrukte chapeau.
24-12-2014 11:01:08
www.annaservies.nl

Als je de service van Anna Servies moet waarderen, dan kan ik dat alleen met een uitmuntend doen. Zelfs in de zeer drukke kerstperiode spelen ze het klaar om vandaag aan huis te laten bezorgen wat gisteren is besteld. Vriendelijk, correct en snel. Complimenten. Wat mij betreft staat Servies hier ook voor Service (scheelt maar een letter). Inderdaad een dikke 10!
23-12-2014 19:10:44
www.annaservies.nl

Ik heb vandaag het Wedgewood servies voor mijn mams ontvangen en het ziet er SUPER uit. Snelle verzending, en het was zeer goed verpakt allemaal en schade vrij aangekomen. Ik ga hier zeker weer bestellen!!! Dank jullie wel!!!
16-12-2014 18:08:45
www.annaservies.nl

Uit een erfenis kreeg ik prachtig Engels porselein, daarop gezocht op het internet voor aanvulling. Gevonden bij Anna servies, de aanvulling in 2 fases gekocht. Wat direct in de winkel opviel, de zeer gastvrije ontvangst, en de snelle afhandeling. Enkele dagen geleden, heb ik via mail nog een kleine dingetjes erbij gekocht. uit de grond van mijn hart kan ik iedereen Anna Servies aanbevelen. Anna een dikke 10.
10-12-2014 20:59:50
www.annaservies.nl

Mijn complimenten voor de degelijk verpakte en snelle levering!
1-12-2014 11:00:41
www.annaservies.nl

Dag Anna, Superbedankt voor de heel snelle aflevering van de gebaksbordjes uit de serie Colloseum van Wedgewood. Helaas is deze uit productie genomen. Nergens te vinden in de reguliere servieszaken, maar wel bij jou. Top. Vrijdagmiddag besteld en zaterdag ochtend in huis. Veilig verpakt. Dat is nog eens service! Karin
27-11-2014 12:22:11
www.annaservies.nl

gisteren besteld, vandaag in huis. Prima service! Voor mij een dikke 10 waard.
5-11-2014 15:32:36
www.annaservies.nl

Hartelijk bedankt voor uitstekend service. Binnen drie dagen alles geregeld en gekregen. Ik zou zeker weten nog een keertje bij jullie iets kopen. Alvast bedankt en groetjes van Ljiljana.
4-11-2014 20:43:24
www.annaservies.nl

Een geweldige collectie, prachtig en alles van ons Wedgwood Chinoise was op voorraad! Super, hartelijk dank!
21-10-2014 22:11:15
www.annaservies.nl

Zojuist mijn bestelling van de pastaborden in goede staat ontvangen. Een fijne uitbreiding van mijn servies. Weer perfect ingepakt zoals gewoonlijk, waarvoor hartelijk dank. Mocht u ooit van dit servies de soeplepel, peper- en zoutvaatje en het olie- en azijnstel tegenkomen, dan houd ik mij daarvoor zeker aanbevolen. Jammer dat die niet gewoon meer verkrijgbaar zijn. Tot de volgende bestelling!
18-10-2014 22:20:41
www.annaservies.nl

Hallo Anna!! Hartelijk bedankt voor de snelle toezending van het servies, het was geweldig ingepakt !! ik ben er erg blij mee, en als ik iemand weet die ook Royal Albert wil kopen, stuur ik ze naar jullie!
16-10-2014 6:49:51
www.annaservies.nl

Very good service, and super fast delivery. I m very pleased with my experience with Anna Servies and will definitely be shopping here again. The only thing that would be better is provide the possibility for customers to create and account on your website and also be able to save things to favourites for future purchase.
12-10-2014 15:41:04
www.annaservies.nl

Wat een snelle bezorging, de schalen zien er prachtig uit. Weer een stukje verder met mijn verzameling Amazonia! Hartelijk dank!! Annaservies een echte aanrader!!
10-10-2014 23:03:46
www.annaservies.nl

We zijn heel blij met ons servies en bestek. Wil nog even zeggen dat we super geholpen zijn en dat je een hele fijne winkel hebt. Met het toegevoegde cadeautje zijn we heel blij! Dank je wel.
10-10-2014 20:42:14
www.annaservies.nl

Prima service, geen moeite is teveel, hartelijk dank!!!
20-8-2014 20:17:54
www.annaservies.nl

Ik heb het deksel in goede staat ontvangen, het was precies wat ik zocht. wij ( mijn vrouw en ik) zijn je daar heel dankbaar voor, jullie zijn een van de weinigen die dit leveren kunnen, hoewel ik het eigenlijk normaal vind dat dit voor zulk duur serviesgoed mogelijk is. Maar nogmaals, we zijn je erg dankbaar te meer omdat de pot een erfstukje is.
4-8-2014 23:58:31
www.annaservies.nl

Supersnelle en heel goede service! Het schoteltje is vandaag al in goede orde ontvangen. Dank hiervoor. Vriendelijke groeten,
4-8-2014 23:45:16
www.annaservies.nl

Ik heb zojuist uw bestelling op een fijne manier ontvangen Doet me veel plezier Het servies is ZOOOOOOo mooi Hartelijk dank
26-7-2014 23:10:45
www.annaservies.nl

Hartelijk bedankt voor de ontvangen bestelling -- zoals altijd is alles weer vlug en goed verlopen -- met vriendelijke groeten,
3-7-2014 11:16:36
www.annaservies.nl

Hallo, Bedankt voor de snelle, veilige toezending van mijn mooie kop en schotels. Dit was de tweede bestelling die ik bij jullie plaatste; geweldig!
30-6-2014 10:46:24
www.annaservies.nl

Ik wil je even laten weten dat het bord gisteren in mijn postbus is aangekomen. Het is helemaal goed. Ik ben heel blij met deze snelle levering en de manier waarop jullie gereageerd hebben i.v.m. het beschadigde bord.
28-6-2014 15:24:37
www.annaservies.nl

Graag wil ik jullie laten weten dat ik mijn bestelling in goede orde heb ontvangen. Super snel geleverd! Uitgezocht via de zeer overzichtelijke website. Het voldoet meer dan aan de verwachtingen. Heel zorgvuldig verpakt. Ik heb direct een nieuwe order geplaatst. Op deze manier spaar ik weer opnieuw mijn servies bij elkaar ;0) Helemaal TOP.
1-6-2014 20:45:28
www.annaservies.nl

Dank U wel, de Richmond Hill bordjes heel snel (24 uur) ontvangen. Perfecte service. Veel succes verder. Mocht U mij aan ontbijtbordjes kunnen helpen, graag.
13-5-2014 15:08:34
www.annaservies.nl

Hierbij wil ik jullie laten weten dat de bestelling vanmiddag in onberispelijke staat is afgeleverd. Zeer zorgvuldig verpakt! Tot een volgende bestelling!
6-5-2014 9:41:56
www.annaservies.nl

Hartelijk dank !!!! We hebben het kopje met tegoedbon ontvangen. Een geweldige Service. Groot Kompliment !
6-5-2014 9:33:47
www.annaservies.nl

vandaag een nieuwe setting ontvangen, waarvoor hartelijk dank !! Dat noem ik nog eens een snelle SERVICE met HOOFDLETTERS n!!
6-5-2014 9:32:15
www.annaservies.nl

Afgelopen zaterdag het bordje in goede orde ontvangen. M'n dochter weer helemaal gelukkig! Dank voor de uitstekende service.
16-3-2014 20:59:32
www.annaservies.nl

Is het al weer 10 jaar? Van harte gefeliciteerd !!!
16-3-2014 20:58:30
www.annaservies.nl

Hierbij wil ik jou ( jullie ) van harte feliciteren met het 10-jarig bestaan. Ik weet nog goed dat mijn man bij jullie in de tuin een lekkere koffie kreeg aangeboden, terwijl ik op mijn gemak de serviezen kon bekijken. En moet je nu eens zien...wat een bedrijf is het geworden, maar nog altijd met een warme ontvangst. Nogmaals van harte gefeliciteerd en veel succes gewenst.
23-2-2014 23:17:32
www.annaservies.nl

Een aardige tijd geleden ben ik afgereisd naar Anna Servies voor een goed advies. Deze heb ik absoluut gekregen. Anna en haar werknemers waren behulpzaam, begripvol en geduldig. Ik heb inmiddels mijn gehele servies bij elkaar gespaard en ben enorm tevreden. Snel bezorgd en een goede nazorg. Bedankt!
6-2-2014 20:38:07
www.annaservies.nl

Beste Anna Servies Wat een geweldig bedrijf en service Ik had een Leeds Potery Hartley dinerbord besteld en de volgende dag al in huis Helaas was het bord tijdens het vervoer gebroken en nog wel uitstekend ingepakt Er wet mij om een paar foto's gevraagd van het gebroken bord die ik heb opgestuurd Een dag later werd er een nieuwe bezorgd door de post Waar maak je nog zoiets mee 100% maar 200% service Hoop je overal te kunnen aanbevelen En in de toekomst meer bij je te kunnen bestellen Betty
28-1-2014 17:32:34
www.annaservies.nl

Beste Anna, Wat een goede service, kwaliteit en snelheid! Het pakket was mooi op tijd, veel dank! Ik zeg het zeker voort! En als ik in de toekomst mijn servies wil aanvullen, neem ik weer contact op met Anna servies! Goede zaken en zeker tot ziens! Een tevreden Caroline
12-1-2014 10:41:35
www.annaservies.nl

geweldige snelle service, vrijdag besteld, zaterdag in huis: schaaltjes goed verpakt;er werd gebruik gemaakt van krantesnippers als extra bescherming,dus milieu-vriendelijk, kortom voor herhaling vatbaar!!! we zeggen het graag voort!!!!
3-1-2014 13:57:09
www.annaservies.nl

Super keurig net bedrijf. Zeer vriendelijk! Had besteld via de website. Moest toch een ruiling doen. Dit hebben zij keurig netjes opgelost! Super tevreden en zal zeker weer bestellen.
2-1-2014 23:13:13
www.annaservies.nl

Er bestaat helaas geen theelichtje van dit servies.
1-1-2014 1:42:41
www.annaservies.nl

Hallo beste mensen van AnnaServies, Via deze weg wil ik jullie even hartelijk danken voor de goede & snelle service voor het oohh zo mooie bestek! Ben niet 100 maar 200% tevreden!!! Super!! Niets te veel gezegd! CHAPEAU!!! Hartelijk dank en graag tot een volgende keer. De beste wensen voor 2014!!
24-12-2013 23:56:28
www.annaservies.nl

Hartelijk bedankt voor de goede en snelle servies. Mooi voor de Kerstdagen nog het servies in huis, had ik niet verwacht. Bedankt, klasse gedaan, goede feestdagen en een gezond en gelukkig 2014.
24-12-2013 23:55:11
www.annaservies.nl

Wij hebben de bestelling keurig binnen gekregen. Goed verpakt en keurig gedaan. we zullen het doorvertellen. fijne kerst en goed zakelijk 2014. als we iets nodig hebben melden wij ons weer.
21-12-2013 17:08:48
www.annaservies.nl

Goede middag Wat ben ik blij dat ik uw site heb gevonden en de service en zorg van u. Complimenten. En wat ben ik blij met de Prachtige glazen. Dank u! Heel fijne dagen toegewenst en veel succes in 't nieuwe jaar en graag weer tot ziens ! Anna Maas
20-12-2013 16:02:35
www.annaservies.nl

Hallo Anna Servies, Mijn complimenten! Woensdag een bestelling gedaan en nu net keurig verpakt ontvangen. Super, ik ben helemaal content. Dank voor jullie snelle service. Groet Emmeline
15-12-2013 20:01:16
www.annaservies.nl

Ik wil even melden dat mijn bestelling prima is aangekomen en wat ziet het er allemaal mooi uit! Je webwinkel blijf ik in de gaten houden. Ik wens je fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar! Hartelijke groet van Jolanda
12-12-2013 22:27:45
www.annaservies.nl

de bestelling is in goede orde ontvangen ik wil jullie even laten weten dat ik het geweldig vind dat jullie papiersnippers gebruiken als vulmateriaal !!!! voor het milieu 100x beter (misschien wel meer ;) ) dan die plasticschuimen wokkels.
3-12-2013 22:59:43
www.annaservies.nl

Wij hebben uw levering zonet ontvangen. Heel erg bedankt voor de snelle reactie! Een dikke pluim op jullie hoed voor service... Vriendelijke groeten,
3-12-2013 14:04:28
www.annaservies.nl

mijn bestelling is net binnen wat ik niet had verwacht zo snel bedankt (en hele goed verpakt ) anneke
30-11-2013 18:10:13
www.annaservies.nl

Verrast over de snelheid en accuraatheid van de bestelling. Prima service!!
27-11-2013 14:04:05
www.annaservies.nl

Prima! Binnen 2 dagen keurig verpakt in huis. Aanrader !
26-11-2013 16:14:03
www.annaservies.nl

Beste Anna, Dank wederom voor je service. Heb gisteren naar het T.V programma gekeken. Je bedrijf kwam goed naar voren. Wanneer ik eens in de gelegenheid ben, kom ik ter plekke kijken.
26-11-2013 16:11:34
www.annaservies.nl

Wij hebben voor de eerste keer bij Uw bedrijf een bestelling gedaan en zijn aangenaam verrast over de snelheid en de wijze van verpakken van het servies . Zaterdag was de bestelling binnen en geheel en al in orde . Bedankt
25-11-2013 11:54:38
www.annaservies.nl

Vriendelijk dank voor je perfecte service. Wanneer het op welke manier dan ook aan de orde is, zal ik je adviseren.
7-11-2013 20:01:38
www.annaservies.nl

Bestelling vanmorgen ontvangen. Bedankt voor de snelle service. Alles goed verpakt. We maken bij gelegenheid natuurlijk mond op mond reclame. Met vriendelijke groet Tiny
5-11-2013 23:53:30
www.annaservies.nl

De honingpot hebben wij in goede orde ontvangen, wij maken -dankzei jullie - iemand heel blij. Dank ook voor de snelle service. Wij zeggen hier vaak, heeft een klacht vertel het ons, maar heeft u een goede ervaring vertel het anderen, dit laatste zullen wij zeker doen.
25-10-2013 22:52:17
www.annaservies.nl

Pakket is ontvangen en alles is heel overgekomen! Was super verpakt! Servies is weer compleet! Bedankt namens mijn ouders!
19-10-2013 17:54:23
www.annaservies.nl

van middag de zuur schaaltjes mason kerstservies ontvangen ze zijn perfect daar voor mijn hartelijke dank ze ontbraken nog op de kerst tafel prettig weekend vrg truus kom nog een keer bij in de winkel
17-10-2013 23:08:07
www.annaservies.nl

Dank je wel voor de snelle levering. Gelukkig was ik op tijd om mijn kerstservies Christmas Village nog aan te vullen. Goede zaken gewenst, voor mij zijn jullie TOP !!
15-10-2013 23:35:31
www.annaservies.nl

Hartelijk dank voor de snelle en goed verpakte levering van de geleverde goederen. Groeten van een tevreden familie van Dijk
15-10-2013 23:32:05
www.annaservies.nl

Beste Claudia, De bestelling is vandaag al bezorgd. Wat een snelle service. Hartelijk dank!
2-10-2013 17:07:27
www.annaservies.nl

Beste Anna, Op enig moment heb ik bij u aanvulling van mijn servies aangeschaft. U heeft mij op een lijst gezet voor: Edme 6 Petit four bordjes met groen stempel Edme 6 eierdopjes oud model met groen stempel. Beide onderdelen heb ik overkunnen nemen. Gelukkig in bijna nieuw staat. Wilt u mij van uw reservering lijst schrappen? Zo hoop ik voorlopig mijn servies compleet te hebben. Door toedoen van Anna Servies kijk ik met veel plezier naar de inhoud van mijn servieskast en hoop met het servies gezellige uurtjes te beleven.
22-9-2013 21:52:20
www.annaservies.nl

De Lamp is goed aangekomen,en hij is prachtig. Ben er hartstikke blij mee. Wie weet,tot een volgende keer. Vriendelijke Groet, Roelie.
20-8-2013 16:48:22
www.annaservies.nl

Mijn bestelling is vanmiddag keurig binnengekomen. Ik ben erg blij met deze aanvulling. Hartelijk dank voor de goede en snelle service. Aanbevelingswaardig!
16-8-2013 20:23:46
www.annaservies.nl

Wat ben ik blij dat jullie het Kerstservies nog hebben. Alles is nu mooi op tijd aangevuld. Snelle bezorging en prima verpakt! Hartelijk dank.
13-8-2013 23:07:57
www.annaservies.nl

Zo hoort het te zijn. Makkelijk bestellen, alles op voorraad en snel in huis. Bedankt, TOP !!
13-8-2013 23:06:33
www.annaservies.nl

Wat een schok om te vernemen dat het Christmas Village eruit is. Gelukkig heb ik mijn kerstservies nog aan kunnen vullen. Alles was stevig verpakt en binnen 2 dagen in huis. Hartelijk dank voor de snelle verzending.
4-8-2013 9:51:25
www.annaservies.nl

prima in orde. Binnen twee dagen ontvangen. Heel netjed verpakt. Heel blij mee.
8-7-2013 10:28:30
www.annaservies.nl

Zojuist de etagère ontvangen en in elkaar gezet! Bedankt voor jullie zorgvuldigheid.
13-6-2013 12:36:03
www.annaservies.nl

Hartelijk bedankt voor de snelle en goede levering. Alles was zorgvuldig ingepakt.
4-6-2013 21:24:49
www.annaservies.nl

Gisteren besteld en vandaag alles keurig en stevig verpakt in huis. Wat een prima service!! Zal jullie zeker bij anderen aanbevelen. Met vriendelijke groet, Marianne
28-5-2013 18:59:01
www.annaservies.nl

Beste mensen van Anna Servies, Vorige week heb ik telefonisch contact gehad, over een papschaaltjes van het servies Rose Chintz Pink. Jullie hebben kennis van jullie serviezen en stonden mij prettig te woord. Vandaag heb ik al het servies ontvangen: snelle, goed verzorgde service! Iedereen aan te raden! Hartelijke bedankt! Vriendelijke groet, Wilke
24-5-2013 17:15:47
www.annaservies.nl

Gelukkig hebben jullie het Rose Chintz servies gewoon op voorraad. Ik ben er erg blij mee. Tot een volgende keer.
30-3-2013 13:16:39
www.annaservies.nl

Beste Anna, Dank je wel voor de snelle levering. De mokken waren zeer veilig ingepakt! Met vriendelijke groet, N.Laumen
28-3-2013 14:58:22
www.annaservies.nl

Hartelijk dank voor de snelle en keurige levering. Met vriendelijke groet, Diana
14-3-2013 21:44:32
www.annaservies.nl

Een andere zaak liet me een half jaar wachten op delen van het rose chinz servies van Johnson Brothers dat alsmaar zou komen, maar nooit kwam. Zondag ontdekte ik Anna servies, bestelde het ontbrekende serviesgoed, en donderdag was het eral. Geweldig, en zo goed verpakt! Een plus is het dat je kunt zien op de site of het in voorraad is. Geweldig, had ik Anna servies maar eerder gevonden!
4-3-2013 17:48:48
www.annaservies.nl

Beste Anna, Hartelijk dank voor de snelle verzending van mijn bestelling van de Wedgwood Nature bekers. Ze zijn goed aangekomen, maar dat kan ook niet anders in zo’n degelijke verpakking. Complimenten!! Ik ben blij dat ik uw winkel heb ontdekt. Nu kan ik mijn servies weer verder aanvullen. De webshop waar ik voorheen bestelde, is er namelijk ineens mee gestopt.
22-2-2013 15:50:55
www.annaservies.nl

Ik heb het pakje gisteren ontvangen in perfecte staat. Hartelijk bedankt voor de perfecte afhandeling! Dit is nog eens je werk met hart en ziel doen…
21-2-2013 11:38:22
www.annaservies.nl

De spulletjes zijn goed aangekomen. Keurig verpakt. Een 10 van ons. Met hartelijke groeten, Camiel & Lenie
16-2-2013 14:48:04
www.annaservies.nl

Vlotte bezorging en zorgvuldig verpakt. Blij dat het aantal kopjes weer compleet is. Hartelijk dank!! Met vriendelijke groet, Marianne.
31-1-2013 17:34:00
www.annaservies.nl

Beste Anna, Vandaag de prachtige mokken van Lady Carlyle en mokkakop en schotel van Lavender Rose in goede orde ontvangen. Alles is naar wens en ""SUPER"" verpakt. Bedankt voor de ""CORRECTE"" afhandeling en uiteraard tot de volgende aankoop! Met vriendelijke groet, Corien
19-1-2013 23:28:20
www.annaservies.nl

I have just received the plates etc. (at 7.30 this morning). That must be the fastest delivery ever. Thank you very much for your help, I will tell all my friends how good you are. If you ever have any seconds in the covered vegetable dishes, please let me know. > > Thank you once again, > > Best regards, > > Richard
12-1-2013 14:36:14
www.annaservies.nl

Het was alweer top. 2 Dagen na bestellen werd een doos bezorgd met daarin zorgvuldig verpakt mijn Windsor borden. Helemaal blij mee. Bedankt en tot de volgende keer.
2-1-2013 13:51:36
www.annaservies.nl

Snelle levering en goed verpakt. Ben blij dat mijn borden weer compleet zijn. Bedankt.
25-12-2012 23:30:09
www.annaservies.nl

Toen ik de site van Annaservies vond en ontdekte dat het Peter Rabbit servies van Wedgewood nog te koop is in Nederland, kon ik het haast niet geloven. Maar met een razendsnelle verzending heb ik het toch echt ontvangen, ik heb door de kamer gehipt van blijheid, als was ik Peter Rabbit himself! Prachtig!! Bovendien is het een zeer klantvriendelijke organisatie, bedankt! Ben er echt enorm blij mee!
20-12-2012 20:21:24
www.annaservies.nl

Geweldig, vandaag mijn bestelling netjes en zorgvuldig verpakt in huis. Ik hoopte erg mijn servies voor de kerst in huis te hebben maar het was er na een dag van bestelling al. Ook de mail werd snel beantwoord. Ik zal zeker weer in uw webwinkel bestellen en het servies is voor een zeer goede prijs. Nogmaals fijne feestdagen. Marion
19-12-2012 23:07:35
www.annaservies.nl

Onze bestelling was er supersnel en erg goed verpakt. Dank je wel met onze complimenten!
17-12-2012 15:05:49
www.annaservies.nl

Graag deel ik je mede dat ik de bestelling in goede orde heb ontvangen. Erg bedankt voor de goede zorgen en de snelle en volledige communicatie stel ik erg op prijs. Bij een volgende bestelling zal ik zeker ook aan uw (web)winkel denken.
15-12-2012 16:31:49
www.annaservies.nl

Goedkoper kon ik het niet vinden en ondanks dat er op de website stond dat de levertijd ca. 3 werkdagen zou bedragen had ik alles binnen 36 uur in huis! Top!
6-12-2012 9:08:50
www.annaservies.nl

Dank voor de snelle levering. De etagère ziet er prachtig uit.
29-11-2012 21:01:19
www.annaservies.nl

Beste Anna, Een compliment is zeer zeker op zijn plaats. Ik heb het op dinsdag besteld en het werd de volgende dag al bezorgd. Sneller kan niet. Het was allemaal met heel veel zorg verpakt. Anna ontzettend bedankt.
26-11-2012 12:14:12
www.annaservies.nl

Mijn bestelling arriveerde hier twee dagen geleden, prima verpakt en in goede orde, heel erg bedankt! Met plezier zal ik Uw adres aan andere geinteresseerden doorgeven. Met vriendelijke groet, Marianne Hotzen Duitsland
26-11-2012 11:05:17
www.annaservies.nl

We hebben gekeken en het was een leuk stuk. Groeten en succes, Fam. Heijnig uit Delft
26-11-2012 10:31:08
www.annaservies.nl

Hallo Anna, Samen hebben we de TV uitzending gezien! Kei mooi, en Ria schrikken op het einde. Ha ha.
25-11-2012 23:27:09
www.annaservies.nl

In Ariadne at Home zag ik een schattige kop en schotel met stippen en binnenin een bloemetje. Waar kan ik deze op uw site vinden?
25-11-2012 18:14:11
www.annaservies.nl

Heb alle art. van het wedgewood "kerstservies" in perfecte staat en binnen een paar dagen ontvangen en verheug me er al op om het deze kerst op tafel te zetten en er van te genieten. Hartelijk bedankt! Gr. Mw. Verdoes
24-10-2012 20:15:13
www.annaservies.nl

Ik wil u laten weten dat mijn bestelling is aangekomen in "perfecte" staat. Alles is erg mooi en precies wat ik wilde. Bedankt!! Vr.gr. Mw. de Jong
24-10-2012 20:13:35
www.annaservies.nl

Heel hartelijk dank voor de levering van mijn bestelling. Ik ben zeer tevreden. Vriendelijke groeten,
22-10-2012 19:49:43
www.annaservies.nl

We hebben gisteren onze bestelling in goede orde ontvangen. We zijn er heel blij mee, want we stonden op het punt een geheel nieuw ontbijtservies te kopen, omdat er zoveel o.a. kopjes in de loop der jaren gesneuveld waren. Mede door jullie is dit nu niet meer nodig en kunnen we weer lang van ons " oude servies" genieten. Hopenlijk kunnen we de ontbijtbordjes ook nog een keertje aanvullen! Nogmaals dank voor de supersnelle en goede service! Wij zullen zeker reclame voor jullie zaak maken! Met vriendelijke groeten, gfp Kerckhoffs
10-10-2012 12:28:19
www.annaservies.nl

Dank voor de snelle en perfecte levering van de 3 ijskommetjes. Ons set is nu weer compleet.
9-10-2012 22:59:55
www.annaservies.nl

Eerlijk gezegd had ik mijn twijfels over het versturen van serviesgoed per post maar Annaservies heeft het uitstekend gedaan. Prima verpakt en supersnel bezorgd. Bedankt en zeker tot een volgende keer. Hartelijke groeten, Alberdien
6-10-2012 12:16:32
www.annaservies.nl

Bedankt voor de snelle service,tot volgende keer. Vriendelijke groeten Frans
26-9-2012 22:42:13
www.annaservies.nl

Beste mevrouw Anna, Hierbij bevestig ik de goede ontvangst van de zes kop en schotels van Rorstand. Voorts wil ik u laten weten dat wij uw bijzondere klantvriendelijkheid en service bijzonder op prijs stellen. Veel dank daarvoor en wellicht tot ziens.
21-9-2012 15:31:02
www.annaservies.nl

Uitstekende service! Snel geleverd en goed verpakt. Met vr. groet, René
11-9-2012 12:18:34
www.annaservies.nl

Fijn dat jullie nu eindelijk officieel Wedgwood dealer zijn! Van harte gefeliciteerd hoor en ga zo door!
7-9-2012 9:40:47
www.annaservies.nl

Zojuist is de bestelling in goede orde aangekomen. Compliment voor de geweldig goede verpakking. Bedankt en wellicht tot een volgende keer. Groet, Eleonore
4-9-2012 23:41:38
www.annaservies.nl

Wedgwood Florentine Turquoise volop op voorraad. Annaservies, het is een uitkomst!! Super verpakt en snel in huis. Anna en je team, jullie krijgen een dikke 10.
29-8-2012 17:16:44
www.annaservies.nl

Hallo Anna en Anna team, Site ziet er perfect en professioneel uit allemaal. Onze complimenten, en succes met Wedgewood Dealerschap. Werd onderhand tijd na al die goede inzet. Groeten uit Veghel AAB Team
27-8-2012 13:24:49
www.annaservies.nl

Zéér goede service, via de mail. De kop en schotel die ik had besteld kwam zeer goed (het zou nooit kunnen beschadigen!) verpakt aan. Mijn complimenten! M.V.G. Gonny Roubroeks
9-8-2012 23:26:52
www.annaservies.nl

Wildrose mijn favoriete servies en nu in de aanbieding. Hartelijk dank voor de snelle verzending. Ik ben er superblij mee.
7-8-2012 13:00:13
www.annaservies.nl

Snelle enzorgvuldige beantwoording van e-mail vragen. Vriendelijke en duidelijke informatie per telefoon. En tot slot een snelle en zorgvuldige verzending. Top. Aanrader!!!
5-8-2012 18:38:30
www.annaservies.nl

Complimenten voor de super snelle levering van het Jasper Conran melkkannetje! Na een bijzonder slechte ervaring met een andere leverancier is dit een verademing, zo kan het dus ook!Nogmaals heel erg bedankt!
31-7-2012 23:38:00
www.annaservies.nl

Wat fijn dat jullie alles direct uit voorraad leveren. Hartelijk bedankt voor het prachtige Jasper Conran Pinstripe. Dit was echt nergens te krijgen, we zijn er erg blij mee. Jullie site wil ik van harte aanbevelen.
19-7-2012 16:58:33
www.annaservies.nl

Voor de tweede keer besteld bij annaservies, en ook deze keer een uitstekende afhandeling van mijn bestelling. Snelle levering van 2 dagen, en heel goed verpakt. Bedankt!
14-7-2012 23:30:55
www.annaservies.nl

Beste Anna, Goed dat je belde om te zeggen dat er weer gekleurde glazen binnengekomen waren. De groene glazen staan echt fantastisch bij mijn Brookshire jachtservies. Veel dank en ga zo door!
13-7-2012 10:28:35
www.annaservies.nl

Beste Anna.. en andere medewerk(st)ers, Het pakket met borden is binnen... dank jullie wel voor deze snelle bezorging..
11-7-2012 21:02:48
www.annaservies.nl

Hartelijk dank voor het toesturen van de 4 Conway Petit/fourbordjes! Ook ik wist niet van het bestaan van uw bedrijf af maar het is helemaal geweldig! Hartelijke groeten,
4-7-2012 20:06:19
www.annaservies.nl

De Wedgwood borden in goede staat ontvangen en zo enorm snel!! MVG
1-7-2012 14:52:47
www.annaservies.nl

Anna, wat ben ik blij verrast met de 2 kinderserviezen, Princess en Winnie the Pooh. Hartelijk dank voor de snelle service. Zeker tot een volgende keer.
27-6-2012 17:38:09
www.annaservies.nl

Mijn complimenten voor het versturen van de verzending! Alles is perfect aangekomen. Met vriendelijke groet, Diana
26-6-2012 19:32:51
www.annaservies.nl

Dear Claudia, Thank you very much for helping me to have refill to my Regency White. The package arrived today (about 30min ago) and everything is just perfect! When I didn´t receive the package yesterday, I was sure that the delivery firm is DPD. It doesn´t do this area every day, inspite of that I live only about 30km from Helsinki. Specially on Mondays DPD is not on their schedules. This time I was lucky. Once one Monday's delivery arrived during the same week, but not before Friday. I´ll remember you and your excellent service next time, when I need refilling to my Regency White. with Many Thanks, Marja-Liisa
22-6-2012 23:20:28
www.annaservies.nl

Wat is het Wedgwood Jasper Conran Chinoise Groen toch een mooi servies. We zijn er zo blij mee en gelukkig hebben jullie alles op voorraad. Graag komen we de volgende keer weer terug. Bedankt voor jullie vriendelijke manier van zaken doen.
22-6-2012 23:16:54
www.annaservies.nl

Mijn Villeroy en Boch French Garden is gelukkig weer aangevuld. Hartelijk dank voor de snelle en acurate bezorging.
22-6-2012 9:44:11
www.annaservies.nl

Gisteren besteld, vanochtend al gekregen! Super, heel erg bedankt voor de snelle en goede levering! Met vriendelijke groet, mevr. de Vries
20-6-2012 12:28:07
www.annaservies.nl

Gisteren hebben we het pakketje in goede orde ontvangen. Hartelijk dank voor de snelle afhandeling. met vriendelijke groet,
24-5-2012 17:45:11
www.annaservies.nl

Heel veel dank voor de snelle levering en de goede service, ook vooraf aan de telefoon. Ik zal jullie bedrijf aan alle serviesliefhebbers aanbevelen!
23-4-2012 10:56:33
www.annaservies.nl

Ik wil jullie heel hartelijk danken voor de fantastische bezorging. Heel secuur en netjes ingepakt en gaaf aangekomen, dankdank. Ik heb lang gezocht voor dit engelse servies en kon het nergens begaan. Via internet, wat een machtig medium, heb ik deze week jullie gevonden. Machtig wat een keus en precies allemaal wat ik zocht, alleen jammer dat een portemonnee een bodem heeft..... Nogmaals heel veel dank van een tevreden klant, groeten van Anneke Hoogeboom.
19-4-2012 21:37:56
www.annaservies.nl

Even een berichtje om jullie te bedanken voor de service! De bestelling is al binnen! Grtjs Monique
17-4-2012 20:31:00
www.annaservies.nl

Wat ben ik blij met mijn Villeroy en Boch Tipo uitbreiding. Ik kon nergens meer iets vinden, maar gelukkig hadden jullie nog genoeg. Het was super verpakt, hartelijk dank !!
1-4-2012 20:57:50
www.annaservies.nl

Dank U voor de informatie! Keurige service! Goede zaken en met vriendelijke groet
31-3-2012 17:10:57
www.annaservies.nl

Hartelijk dank voor de aanvulling van mijn Villeroy en Boch Marlene servies. Kon het nergens meer krijgen, maar gelukkig hebben we Anna Servies. Top !!!
21-3-2012 23:05:01
www.annaservies.nl

Hartelijk dank voor het mooie Blue Butterfly, ben er erg blij mee. Zeker tot een volgende keer!
18-3-2012 13:44:01
www.annaservies.nl

Heb een heleboel servies besteld bij Annaservice. Van een gebaksbordje was na de eerste keer al een stukje af. Reaktie van Annaservcie: ja kan gebeuren!! Geen goeie reaktie, geen service!!!
13-3-2012 17:28:46
www.annaservies.nl

Ik was bijzonder blij met het pakket dat ik bezorgd kreeg. Nu heb ik weer een mooie aanvulling op mijn Regency servies. Alles is in goede staat aangekomen. Hartelijk dank en tot de volgende keer !
24-2-2012 10:16:08
www.annaservies.nl

Hierbij wil ik u van harte dank zeggen voor de snelle en perfect verzorgde levering van de door mij bestelde kop en schotels.
24-2-2012 10:12:38
www.annaservies.nl

Beste anna servies, het pakje kwam met de post gisteren. Heel veel dank zeer tevreden met jullie service. Vriendelijke groet, dot pratt
20-2-2012 20:51:04
www.annaservies.nl

Hierbij wil ik even zeggen dat ik jullie service geweldig vind!! Dank jullie wel!
16-2-2012 12:37:42
www.annaservies.nl

Wat een goede service! Ten eerste is het snel bezorgd, ziet het er allemaal goed en verzorgd uit. Helaas was er een stukje af van een bord, maar na contact kreeg ik een nieuwe opgestuurd. Super!!
3-2-2012 17:50:07
www.annaservies.nl

Dag beste medewerker van AnnaService, Vandaag kreeg ik mijn besteling binnen van de Hazy Dawn For All Seasons koffiepot. Deze was super goed verpakt en ziet er schitterend uit! Ik ben er daarom ook heel erg blij mee. Hartelijk bedankt voor de snelle verzending. Ik zal jullie site van harte aanbevelen. Met vriendelijke groet,
2-2-2012 19:50:16
www.annaservies.nl

Vandaag pakket ontvangen met de deksel voor de theepot. Bedankt voor de snelle en goede service.
20-1-2012 23:25:27
www.annaservies.nl

Anna servies heeft voor mij een uitstekende prestatie geleverd waar ik bijzonder tevreden mee ben. De levering was boven verwachting heel snel (zondagavond besteld, dinsdag al in huis !) en de kwaliteit van het servies is prima. Caroline
16-1-2012 12:30:59
www.annaservies.nl

Bedankt voor uw email. Wat een service! Ik waardeer dit zeer.
11-1-2012 12:28:09
www.annaservies.nl

Bijzonder veel dank voor alle moeite! Ik vind dat heel bijzonder en ben u er erg erkentelijk voor. Jammer dat de glazen inderdaad niet meer te verkrijgen waren. We gaan het proberen op het aangegeven adres. Nogmaals veel dank! Hartelijke groet,
10-1-2012 22:00:31
www.annaservies.nl

Hartelijk dank voor het toezenden van de prachtige, gave taartschaal van Stratford. Mijn oude ging kapot na ruim vijftig jaar trouwe dienst. Ik ben verheugd dat ik er weer een heb! Succes met uw servieswinkel, vriendelijke groet,
10-1-2012 21:56:41
www.annaservies.nl

Vandaag heb ik de koffiepot en Compotschaaltje van Conway ontvangen. Het is goed aangekomen, heel erg bedankt.
8-1-2012 0:13:12
www.annaservies.nl

geweldige verzending en snel,mijn servies old country roses is weer compleet.hartelijk bedankt,paul.
30-12-2011 9:36:48
www.annaservies.nl

De beide bestellingen zijn in goede orde ontvangen. Bedankt voor deze nette en snelle levering.
29-12-2011 22:18:38
www.annaservies.nl

Vanochtend om 9h00 is de doos al aangekomen. Super snel, binnen 2 dagen, 1400 km.... Alles goed aangekomen, geen breuk. Dank voor de geweldige service. Rob Heuvers Frankrijk
29-12-2011 22:17:11
www.annaservies.nl

De bestelling is tijdig toegekomen! Bedankt voor de goede servies! Met vriendelijke groet, Katleen.
28-12-2011 13:30:45
www.annaservies.nl

Jemig! Ik bestel op tweede Kerstdag en heb 1,5 dag later al het bestelde servies in huis. Dat is pas snel! Alles keurig verpakt en onze kat was in ieder geval zeer happy met doos en knisperende vulling. Ikzelf voelde me een kind die in de grabbelton mocht grabbelen en ben zeer content met mijn Wedgwood Jade. Ik ga jullie site vaker in de gaten houden want ik hoop nog op de gebaksbordjes van 18 cm. Fijn uiteinde en ik om graag weer eens langs in jullie online winkel! Irène
27-12-2011 20:58:30
www.annaservies.nl

Beste Anna, dank voor het ontbijtbordje .. ziet er prima uit en arriveerde hier al gisteren. Geweldige service hoor! Met vriendelijke groet en fijne feestdagen
22-12-2011 13:01:12
www.annaservies.nl

Gisteren het pakket al ontvangen. Het was prima verpakt en goed verzorgd en alles is ongeschonden over gekomen. Nogmaals dank voor de goede en snelle service. Fijne feestdagen.
22-12-2011 12:59:52
www.annaservies.nl

Zojuist is mijn bestelling van het Wedgewood Florentine servies afgeleverd. Alles in goede conditie ontvangen. Bedankt voor de snelle levering en verzorging. Als er een dekschaal van dit servies beschikbaar is/komt, hou ik me aanbevolen. Hartelijk dank voor de geboden service Conny
19-12-2011 23:13:58
www.annaservies.nl

Dank voor je snelle reactie, wat een service, geweldig!! Ook fijne kerstdagen gewenst en een geweldig 2012. Groetjes, Ingrid
18-12-2011 22:27:06
www.annaservies.nl

Enkele dagen geleden door werkzaamheden (afbraak) bij de buren hebben ze de Internet kabel door getrokken, maar gelukkig hebbe ze die voorlopig kunnen herstellen zodat ik weer kan via de elektronische weg kan mailen Bij deze laat ik u weten dat ik gisteren uw mailtje heb kunnen binnen trekken heb aangaande de zoals beloofde gegevens qua tracing & tracking gegevens van mijn bestelling. Dank u. Nu wil ik u ook laten weten dat gisteren de doos met mijn bestelling toegekomen is. Wederom ben ik zeer verheugd te zien hoe prachtig deze stukken terug waren verpakt tegen braak ! U mag in de nabije toekomst mijn volgende bestelling verwachten. Nogmaals hartelijk dank voor uw excellenter servies. Ik wens u verder een prettig weekend toe. Met vriendelijke groeten. Bruce
16-12-2011 20:07:39
www.annaservies.nl

Goedemorgen, zojuist onze bestelling "heelhuids"ontvangen, waarvoor dank. Goed verzorgd en snel. Fijne feestdagen en mogelijk tot ziens. J.Janssen
2-12-2011 20:12:07
www.annaservies.nl

Hallo, Ik heb het zojuist ontvangen! Heel hartelijk bedankt! Het was goed verpakt en ziet er prachtig uit! Groeten Tjitske
2-12-2011 12:41:43
www.annaservies.nl

Het leek wel Sinterklaas gisterenavond. Heel hartelijk dank voor de veilige, snelle verzending. Mijn servies compleet, kasten vol. Fijne decembermaand. Zal zeker bij iedereen om mij heen jullie aanbevelen. Met vriendelijke groeten, Ellie
1-12-2011 14:39:36
www.annaservies.nl

Snelle en correcte verzending, prettig zaken doen op deze manier.
26-11-2011 20:16:29
www.annaservies.nl

Ik ben het volledig met Romy eens. Wij hebben Cars besteld. Super kwaliteit!! Bedankt.
26-11-2011 20:14:59
www.annaservies.nl

Wat een prachtig Princess kinderbestekje van WMF. We zijn er weg van. We gaan onze kleine prinses er mee verrassen. Bedankt voor de snelle verzending.
26-11-2011 20:13:11
www.annaservies.nl

Hartelijk bedankt voor het Christmas Village. Gelukkig bij jullie nog verkrijgbaar. Dat wordt een Fijne Kerst!! Tot de volgende keer.
21-11-2011 16:54:15
www.annaservies.nl

Mijn moeder kon haar Wedgwood Carlton servies een aantal keren mooi uitbreiden bij jullie. Wat fijn dat ik nu ook mijn Villeroy en Boch bij kan bestellen. Super ! Mijn vriendin heeft Anmut, kan dat ook?
16-11-2011 20:14:54
www.annaservies.nl

Nog bedankt voor de snelle levering van onze Windsor bestelling. Keurig geregeld allemaal.
26-10-2011 10:44:20
www.annaservies.nl

De door ons bij u bestelde ontbijtbordjes ("Lemon Tree") in goede orde ontvangen. Waren volgens de leverancier in Sneek niet meer verkrijgbaar. Erg blij mee. Zeggen het zeker voort! Bedankt!
19-10-2011 13:46:44
www.annaservies.nl

Dank voor snelle reactie en actie. We veranderen AnnaServies in AnnaSerVice.
19-10-2011 13:43:43
www.annaservies.nl

Vandaag onze bestelling,in goede orde ontvangen. Graag wil ik u danken en complimenteren voor de wijze waarop bestelling en bezorging soepel en correct verliepen. Wellicht dat we in de toekomst nog weer eens wat nodig hebben, we weten u te vinden, en waar nodig zullen we bekenden op uw site attenderen! Nogmaals dank, Uw tevreden klant R.A. Dwarshuis
26-9-2011 12:36:50
www.annaservies.nl

Ons Heritage servies van Johnson Brothers is bijna niet meer te krijgen, wel nog via rommelmarkten maar dan meestal met (lichte) schade. Bij jullie gelukkig wel! Super snel in huis en goed verpakt, vooral jullie verpakking met gevoel voor het milieu waardeer ik!!!!!COMPLIMENTEN!!!!!!!!
15-9-2011 23:50:35
www.annaservies.nl

Ook versturen naar Zwitserland is voor jullie geen probleem. Gelukkig heb ik nu mijn Summer Chintz compleet kunnen maken. Nogmaals hartelijk dank !!!
15-9-2011 23:48:55
www.annaservies.nl

Hartelijk bedankt voor de service. Het Wedgwood Edme was prima verpakt en is goed in Portugal aangekomen.Ben er erg blij mee. Zeker tot een volgende keer.
5-9-2011 13:58:52
www.annaservies.nl

Brunch bekers van Wedgwood, edmee plain: nergens meer te krijgen. Maar gelukkig wel bij jullie! Ik ber er erg blij mee. Afhandeling supercorrect en snel.
28-8-2011 15:08:17
www.annaservies.nl

Houdt bij het uitzoeken van Royal Albert Old Country Rose rekening met het feit dat u naast eerste keus uit privé collecties ook tweedehands of tweede keus krijgt, dit wordt niet verteld bij de aankoop.
26-8-2011 12:02:39
www.annaservies.nl

Het pakketje met servies Wedgwood Cornucopia in goede staat ontvangen. Als er in de toekomst weer wat servies bij ons wordt gebroken weten we jullie weer te vinden om het aan te vullen. Groetjes, Bert Pols
24-8-2011 11:26:02
www.annaservies.nl

Met dit schrijven wil ik u laten weten dat mijn bestelling vandaag in goede orde is toegekomen is. Ik ben zeer tevreden met de snelle levering en service qua verpakking hoe mijn bestelling toegekomen is. Uw zaak mag aan iedereen aangeprezen worden voor uw kwaliteit van goederen en service. Zoals ik u heb geschreven heb, is dit zeker voor herhaling vatbaar voor mij, want graag zou ik in de toekomst voor mijn familie lid menige stukken van deze service aankopen tot zij de ganse collectie in hun bezit hebben, dit staat vast in mijn agenda voor geschenken. Zo nog verdereen aangename avond verder en moge uw zaak in de toekomst verder uitgroeien . Met vriendelijke groeten, Bruce
24-8-2011 10:01:13
www.annaservies.nl

zondag besteld, dinsdag in huis. Wat een sevice, echt blij hiermee. En mijn servies Heritage is prachtig aangevuld. Bedankt Astrid
21-8-2011 21:14:17
www.annaservies.nl

Wat een supersnelle levering.~Hartelijk dank. Gelukkig heb ik mijn Wedgwood Stratford servies weer aan kunnen vullen. Zeker tot een volgende keer!
15-8-2011 23:20:52
www.annaservies.nl

De bekers van Emma Bridgewater zijn fantastisch. Heb mijn hondenserie mooi aan kunnen vullen. Bedankt voor de snelle verzending en zeker tot de volgende keer.
15-8-2011 23:18:55
www.annaservies.nl

Wat leuk dat ik het oude Wedgwood Peter Rabbit kinderservies bij u nog kon krijgen. Ben heel blij met de theepot. De verpakking krijgt trouwens een tien met een griffel!! Nogmaals bedankt.
22-7-2011 16:33:52
www.annaservies.nl

In stad en land gezocht naar koffiekoppen en -schotels Rosalind van Wedgewood. Begreep er niets van dat het een en ander niet meer lever-baar was. Maar bij ú dus wél..! Dank voor de goede verwerking van mijn bestelling en... ik zeg het voort! Fred. 22-07-2011
16-7-2011 13:34:35
www.annaservies.nl

Ik had met spoed een Peter Rabbit kinderservies nodig als kraamkado. Gisteren gebeld met Anna of een spoed levering mogelijk was, dat kon. Vervolgens de bestelling in de webshop geplaatst en vandaag is het servies al in huis. Dank voor de geweldige service!
6-7-2011 23:16:20
www.annaservies.nl

Hartelijk dank voor de snelle verzending van ons Cornucopia servies. Ons etentje kan nu niet meer stuk. Graag tot een volgende keer!!
4-7-2011 16:14:49
www.annaservies.nl

Sarah's Garden kan ik bijna nergens meer vinden, en wat schertst onze verbazing? Een enorme voorraad in uw winkel. Heerlijk!!! Wat een kijk- en koopplezier. We hebben ons servies gelukkig nog flink kunnen uitbreiden. Hartelijk dank voor de fijne ontvangst! Sarah en Berend
3-7-2011 21:26:48
www.annaservies.nl

Beste Anna en Marjolijn. Ik wil jullie hartelijk danken voor alle moeite die jullie voor mij hebben gedaan. Heel veel succes met jullie servieswinkel.
31-5-2011 22:28:37
www.annaservies.nl

LLEEDS POTTERY, 2 serving plates en 2 soup plates ontvangen. SUPER verpakt!! Anna, dank je voor je zeer nette afhandeling. Thanks en tot de volgende keer.
26-5-2011 20:01:25
www.annaservies.nl

Zaterdag heb ik werderom het perfecte verpakte pakket mogen ontvangen, met 3 missing pieces for three ladys. Zelf een theekop, mijn moeder een mok en een vriendin een diep bord. Op deze manier is alles weer prachtig aangevuld. Veel succes. Groetjes, Esther
20-5-2011 14:03:07
www.annaservies.nl

Wat geweldig !! Vrijdagavond 13 mei een bestelling geplaatst en dinsdag 17 mei geleverd. Precies op de verjaardag van mijn broer, het kon niet beter. Alles zeer zorgvuldig verpakt. Hartelijk dank !!
17-5-2011 12:34:58
www.annaservies.nl

De brunchbekers van Wedgwood Edme..eindelijk heb ik ze nu flink aan kunnen vullen. Hartelijk bedankt en ik blijf jullie site volgen.
17-5-2011 12:32:32
www.annaservies.nl

Ben zaterdag bij jullie in de showroom geweest en dit moet me toch van het hart: Wat een serviezen!!!!!!!!Het was voor mij en mijn vrouw alsof we in een sprookje beland waren. En..je word er zo hebberig van. Gelukkig hebben we ons Samurai servies nog aan kunnen vullen, dank zij jullie! Alle medewerkers, bedankt voor de koffie en de hartelijke ontvangst.
13-5-2011 23:25:50
www.annaservies.nl

Wat een heerlijk groot assortiment. En eindelijk eens iemand die uit voorraad kan leveren! Complimenten en we zeggen het voort!!
12-5-2011 20:12:21
www.annaservies.nl

Heel groot compliment voor de supersnelle levering en zorgvuldige verzending!
30-3-2011 14:35:09
www.annaservies.nl

Vlotte en professionele afhandeling. Perfecte manier om een cadeau bij vrienden af te leveren, zonder dat je zelf met dat zware servies loopt; met alle risico's vandien. mechteld. ps: Raad iedereen het aan om even "Anna" te zoeken.
22-2-2011 19:30:14
www.annaservies.nl

Het weekend hebben we de grote theepot Van Royal Albert, Lavender Rose, mogen ontvangen in uitstekende en goed verpakte staat. Bedankt voor de vlotte en uiterst correcte afhandeling van het geheel. Vriendelijke groetjes, Esther
8-2-2011 11:14:35
www.annaservies.nl

Betreft kop en schotels Briar Rose en ook voor uw bijgaande brief "Bedankt voor uw Bestelling". Uw verzoek: bent U tevreden? zeggen wij voluit jazeker- en Uw geweldige "Ouderwetse" service. U bent ( en dit is zonder gehuichel ) 'n zaak naar ons hart, en dat zullen wij ook naar buiten dragen ook. Als wij zien hoe het verpakt wordt is alleen al 'n 10 waard-en-de bekende kus van de juffrouw. Wij wensen U allen heel veel succes toe met Uw zaak-ga zo door "Geweldig is het woord". Met heel veel dank en vriendelijke groeten, Jan en Paula van Hout
29-1-2011 15:21:18
www.annaservies.nl

SUPER snelle LEVERING!! Donderdag besteld zaterdag in huis. Zeer goed verpakt. Anna Dank je voor het fijne zaken doen. Tot de volgende bestelling op ANNASERVIES!! Yvette
4-1-2011 23:45:27
www.annaservies.nl

Wat een razendsnelle levering, zondagavond besteld, op dinsdag werd het pakketje al afgeleverd. Geweldig!!! Ik heb voor de eerste keer servies via internet besteld en je maakt je toch zorgen of het niet kan breken. Maar alles is zo goed verpakt, dat dat onmogelijk is. Ik had zelfs moeite om de pakjes te vinden in al het verpakkingsmateriaal. ;-)
24-12-2010 13:16:18
www.annaservies.nl

Wat een geweldig snelle levering. En vooral heel zorgvuldig verpakt. Ik kan nu gaan genieten van mijn kerstgebaksbordjes en roomstelletje. Heel hartelijke dank en als ik nog graag wat wil bestellen dan weet ik waar ik prima terecht kan. Fijne feestdagen!! Groetjes, Marijke
13-12-2010 9:51:06
www.annaservies.nl

De artikelen die ik had besteld werden supersnel en goed verpakt bij me afgeleverd. Veel dank -- als ik weer iets wil bestellen, weet ik jullie site te vinden!
18-11-2010 13:18:07
www.annaservies.nl

Alles heel snel en netjes ontvangen. Dat is een pluim waard.Nu nog mijn papschaaltjes van wedgwood colloseum en ik ben een gelukkig mens
15-11-2010 14:08:23
www.annaservies.nl

Vandaag de bordjes Lemon Tree ontvangen.Fantastisch zo snel. Hartelijk dank, Betty. Goed dat deze onderneming er is !!
9-10-2010 23:35:00
www.annaservies.nl

Als je iets via internet besteld dan ben je bezorgd: is de betaling wel in orde en komt het wel heel aan. Dat is bij Anna geen probleem. Ik geef haar een 10 voor haar stem, haar begrip en haar service en vooral omdat ze weet dat er een nerveuze koper zit te wachten op zijn gekochte spulletjes. Anna je bent een topper! Kus van Peter Goes! En.. oh ja, je bent nog niet van me af; ga nog meer bij je bestellen.
27-9-2010 17:10:12
www.annaservies.nl

Bedankt voor de snelle service, we hebben de theepot ontvangen. Hij ( of is het zij? ) is prachtig. Wellicht tot een volgende keer. Vr.gr.Jos
15-9-2010 14:24:56
www.annaservies.nl

Hartelijk dank voor het snelle toezenden van de kopjes. Ze waren supergoed verpakt en dus helemaal veilig aangekomen. Natuurlijk blijf ik uw website bezoeken. Hartelijke groet, Elly
15-9-2010 0:00:24
www.annaservies.nl

Opnieuw hebben we een aanvulling voor ons Solar servies besteld en opnieuw hadden we het de volgende dag al in huis. Wat een service!!!! Hartelijk bedankt en zeker tot de volgende keer.
28-8-2010 16:35:31
www.annaservies.nl

Vandaag met veel plezier jullie showroom bezocht. Wat een Wedgwood!!!! Geweldig! Een vriendelijke ontvangst en we hebben gelukkig ons Amherst servies weer compleet kunnen maken. Alles mee kunnen nemen, niets bestellen, niet wachten, waar vind je dat nog? Anna, hartelijk dank!
21-7-2010 13:01:14
www.annaservies.nl

Zaterdag besteld, maandag betaald.Dinsdag had ik alles in huis. Heel goed ingepakt, had moeite voor alles eruit te krijgen hahaha. Niks was gebroken gelukkig want ik woon in Kerkrade. Ben er heel blij mee. Wat ik ook belangrijk vindt dat ze klantvriendelijk zijn, kon gerust bellen of mailen voor vragen kreeg altijd antwoord, waar is dat nog? Groetjes van Bertie
28-6-2010 21:33:11
www.annaservies.nl

Super ! Keurig verpakt, netjes geleverd, komt afspraken na! En ook zo snel bezorgd. Binnen 3 dagen.
26-6-2010 17:58:42
www.annaservies.nl

Recent showroom bezocht, heel vriendelijk en gastvrij ontvangen. Anna servies heeft verstand van serviezen, werd op een professionele en vakkundige manier geadviseerd. Eindelijk weer eens bedrijf gevonden waar de dienstverlening hoog in het vaandel staat! Liesbeth - Spijkenisse
24-6-2010 12:53:51
www.annaservies.nl

Zeer aangenaam verrast waren we toen we in jullie showroom kwamen. Wat een voorraad Wedgwood! We hebben nog nooit zoveel bij elkaar gezien. Dat was genieten hoor! En toen door naar het nieuwe Glasmuseum. Zo'n dag kan echt niet meer stuk. Hartelijk dank voor de vriendelijke ontvangst.
23-6-2010 0:35:54
www.annaservies.nl

Wauw! Zondagavond per ongeluk een Wegdewood toetjesbakje gebroken tijdens de afwas, gelijk via internet bij jullie een nieuwe besteld en vandaag, dinsdag, al bezorgd! Ik ben aangenaam verrast door deze fantastische snelle en nette service! Hartelijk dank! Groetjes, Marieke!
28-5-2010 9:45:11
www.annaservies.nl

Super ! keurig ingepakt, netjes geleverd, komt afspraken na! Waren ze allemaal maar zo ! Dan kan je met een gerust hart kopen via het internet!
15-5-2010 11:08:08
www.annaservies.nl

Gistermiddag is mijn bestelling binnengekomen. Alles zag er prima uit en prijkt ondertussen in mijn kast. Dankjewel voor deze prettig georganiseerde levering.
29-4-2010 10:35:15
www.annaservies.nl

Heel hartelijk dank! Het is niet te geloven, maar na jaren zoeken hebben we eindelijk beet! Niet alleen ik maar ook mijn zus die het Patrician servies heeft. Nogmaals bedankt voor de goede en vriendelijke service en als ik weer Wedgwood Jade nodig heb, weet ik nu waar ik moet zijn.
17-4-2010 22:32:35
www.annaservies.nl

Vanochtend ontving ik de geplaatste bestelling, goed verpakt zonder problemen. Geweldige service, bedankt! Op deze manier is het prettig "winkelen" . met vriendelijke groeten, T.Henzen-Schuurman
2-4-2010 22:06:09
www.annaservies.nl

We hebben een complete servies wedgwood cornucopia gekocht bij Anna. We hebben geen minuut spijt gehad, en service was geweldig en de prijs was goed en ze hadden voldoende op voorraad of ze bestelde en je kreeg in korte tijd, terwijl bij andere zaken weinig in de winkel kon zien en als je bestelde duurde echt lang en de prijs gaat bij andere winkel niks af. De nieuwe side is ook geweldig en goed verbetert. Ga zo Anna en nog veel succes. Groetjes van Theo en Fred uit Rosmalen.
28-3-2010 11:25:02
www.annaservies.nl

Ik sluit me bij Martin aan: Inderdaad een grote voorraad! Zeker de moeite waard om het zelf te gaan zien, heb ik ook gedaan. Ontzettend fijne service. Ik kom zeker nog terug. Yvette
26-3-2010 15:53:41
www.annaservies.nl

Ik wil je even complimenteren met je nieuwe site www.annaservies.nl Je hebt er een prachtige zeer duidelijke en overzichtelijke site van gemaakt!! SUPER
21-3-2010 15:00:09
www.annaservies.nl

super handige site. Eindelijk iemand die ook een beetje op voorraad heeft.

Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen!
Aan het laden...