Serviessets

Een nieuw servies kan je los kopen, maar het is soms veel handiger en voordeliger om in een keer een complete serviesset te kopen. Bij ons vind je online en in de showroom een breed assortiment aan verschillende serviessets en merken. Zo kan je kiezen uit een tafelservies, maar er zijn ook specifieke sets zoals een dinerset, ontbijtset of een koffieservies set bestaande uit kopjes en schoteltjes. Op deze pagina vind je een overzicht van alle serviessets topkwaliteit.

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
    • Direct uit eigen voorraad
    • Niet goed, geld terug
    • Vragen? Bel +31(0)345 633 001
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kleur serviesset

De kleur van een serviesset is voor de meeste mensen heel belangrijk. Bij advies in de winkel merken we dat mensen vaak al een kleur in hun hoofd hebben. Populaire kleuren voor een serviesset zijn dan de basiskleuren zoals wit, beige, groen of een zwarte serviesset. Wat we ook veel zien is dat mensen een serviesset in een basiskleur kiezen (bijvoorbeeld een serviesset wit) en dat combineren met kleurrijke elementen. Of er zijn mensen die een set in 2 verschillende kleuren kopen zodat ze die naar hartenlust kunnen combineren. Ook een idee !

Verschil in tafelserviezen

Een serviesset of tafelservies kan op een aantal punten verschillen van een andere set, namelijk: - Het aantal personen (meestal voor 2, 4 of 6 personen) - Het aantal delen (vaak 8-, 12-, 24- of 30-delig) - Het gebruik van een set (koffie, ontbijt, diner) Bij Annaservies zie je deze kenmerken terug in de titel. Je herkent dit aan de beschrijving bijv. een 30-delige dinerset voor 6 personen of een 18-delig koffieservies voor 6 personen.

Onderdelen serviesset 6 personen

Een gemiddelde serviesset bestaat uit een aantal onderdelen voor 6 personen. Bij een ‘standaard’ servies is dit vaak een combinatie van een dinerbord, ontbijtbord, diepbord en een schaaltje. Voor 6 personen kom je dan uit op een 24-delige set.

Serviesset aanbieding

Op deze pagina vind je een ruim aanbod tafelserviezen van verschillende merken zoals Villeroy & Boch, Wedgwood, Royal Doulton, Like by Villeroy & Boch, Royal Albert en Pip Studio. Wij verkopen sets in heel veel verschillende kleuren, stijlen, dessins en vormen. Zo is er altijd wel een interessante serviesset in de aanbieding.

Serviesset kopen? Voordelig een compleet servies!

Bij Annaservies.nl hebben we een breed assortiment in serviessets, zowel uit de winkel als de webshop. Wil je liever een set in het echt bekijken? En wie weet zien hoe je die goed kan combineren met andere kleuren, series of merken? Dat is natuurlijk geen probleem. Kom langs in onze showroom in Leerdam; de koffie staat klaar.