Specialist in servies, borden, glas en kristal, kopjes, tafellinnen en ander porseleinen en aardewerk serviesgoed

AnnaServies.nl is dé webwinkel op het gebied van servies, bestek, glas en kristal, tafellinnen en ander serviesgoed. Maar ook voor mooie cadeaus of geschenken bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren dagelijks serviezen door heel Nederland. Het assortiment bestaat voornamelijk uit topmerken als Wedgwood, Villeroy & Boch, Royal Doulton, Royal Albert, ASA Selection, Rörstrand en nog veel meer. Dus heeft u nog kop en schotels, bekers, borden en onderborden of juist besteksets, tafellakens, servetten of placemats nodig? Kom dan naar onze winkel of bestel online!

Het voordeel van AnnaServies.nl?

Ons bedrijf staat voor goede service, veel voorraad, een hoge kwaliteit en natuurlijk scherpe prijzen. En dat loont! Wij verkopen naast het internet ook vanuit de winkel in Leerdam. Dus kom tijdens onze openingstijden, gerust langs in de winkel. Bij AnnaServies.nl weten we dat het belangrijk is voor een webshop dat bezoekers zich online goed kunnen oriënteren maar dat men - indien nodig - ook naar een fysieke winkel kan gaan waar de serviezen goed te zien en te vergelijken zijn.

Specialist in Wedgwood serviezen

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van Wedgwood servies. We bieden dan ook een breed assortiment aan van o.a borden, onderborden, kop en schotels maar ook bekers en theepotten. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor Wedgwood serviesgoed dat uit de productie is, maar ook serviezen die nog in de productie zijn.

Villeroy & Boch serviesgoed

Een aantal jaren geleden hebben wij het assortiment Villeroy & Boch serviezen flink uitgebreid. Het servies merk staat bekend om hun hoge kwaliteit borden, kopjes, enz. Inmiddels hebben wij alle serviezen van Villeroy & Boch in voorraad. Naast de populaire lijnen als Artesano Original, Anmut en Anmut Gold, Colourful Spring, For Me, Flow, Manufacture, MetroChic, New Wave, Vieux Luxembourg en dergelijke, verkopen we ook de wat minder bekende serviezen en natuurlijk al het Villeroy & Boch bestek!

Rorstrand serviesgoed

Inmiddels is Annaservies.nl ook dealer van het Zweedse designmerk Rorstrand en hebben we o.a. de populaire serviezen Ostindia en Ostindia Floris in ons assortiment.

Tafellinnen online

Naast mooi servies vindt u bij ons ook een ruim assortiment tafellinnen. Zo hebben wij tafellakens, tafellopers en servetten, in de kleuren: wit, zwart en crème, uitstekend passend bij onze serviezen, voor een mooi compleet gedekte tafel. Populair is het tafellinnen van o.a. KOOK en ASA Selection (en van ASA vooral de placemats). Alle producten zijn ook hier direct uit voorraad leverbaar.

Exclusief servies

Bij AnnaServies.nl vindt u een selectie van exclusieve servies merken. Er is bewust gekozen voor een beperkt aantal merken. Zo kunnen we altijd al het exclusieve serviesgoed van o.a. Wedgwood, Villeroy & Boch, Royal Doulton, Royal Albert, ASA Selection, Rörstrand etcetera uit voorraad leveren. Daarnaast hebben we een ruim assortiment van glas en kristal, kopjes en schotels, borden en onderborden of tafellinnen placemats en servetten.