Zakelijk bestellen bij Annaservies.nl

Heb je een bedrijf en wil je serviesgoed, bestek, glazen of linnengoed zakelijk bestellen op factuur, dan is dat bij ons mogelijk. Wij hebben veel zakelijke klanten die rechtstreeks bij ons serviesgoed inkopen voor hun restaurant, hotel of andere (horeca)zaken. Bel ons op +31 (0)345 633001 of stuur een mail naar info@annaservies.nl. Wij vertellen je graag meer over deze service.

Hoe werkt het?

Voor klanten met een bedrijf en grote bestellingen van bijv. meer dan 10 stuks per soort of een orderwaarde boven de 500,- euro kan het interessant zijn om zakelijk in te kopen. Neem in dit geval contact met ons op. Wij helpen je door het proces heen en kijken samen naar de beste producten voor jouw onderneming. Is de keuze gemaakt en weet je wat je wilt bestellen, dan maken wij – binnen 2 werkdagen – een passende offerte met de beste aanbieding.

Heb je nog vragen over het beste serviesgoed voor jouw restaurant en/of zaak? Neem ook in dit geval contact met ons op. We adviseren je graag en helpen je bij het maken van de juiste keuze.

Na akkoord op de offerte gaan we aan de slag zodat jouw bestelling zo snel mogelijk wordt geleverd.

Goed om te weten: artikelen bestellen en/of reserveren bij leveranciers doen wij pas NA akkoord op de offerte.

Korting berekenen zakelijke klanten

Natuurlijk zijn we altijd al zeer scherp geprijsd, maar voor grotere bestellingen kan het mogelijk zijn nog nét iets meer korting te geven.

Bij het maken van de offerte kijken we daarom altijd naar de mogelijkheid om korting te berekenen. Dit is afhankelijk van bijvoorbeeld de orderwaarde, de keuze van de artikelen, de hoeveelheid producten en of de artikelen zijn afgeprijsd of niet. Aan de hand van deze informatie doen we jou de beste aanbieding!

Zakelijke offerte maken

Voor het maken van een zakelijke offerte op maat hebben we de volgende gegevens nodig, namelijk:

  • Bedrijfsnaam
  • BTW nummer

En mocht je al weten wat je wilt bestellen dan ook nog graag:

  • Overzicht producten
  • De gewenste aantallen

Zakelijk bestellen?

Heb je een groot aantal koffiekopjes, borden, wijnglazen, waterglazen, tafellinnen, besteksets of andere artikelen nodig én ben je inkoper of heb je een eigen zaak, neem dan contact met ons op. Wellicht is het interessant om zakelijk bij ons te bestellen. Wij helpen je graag.

Het team van Annaservies.nl