Buiten eten heeft iets. Lekker genieten van een ontbijtje, lunch of het avond eten in de tuin of op terras. Wat wil een mens nog meer? Er kleeft echter één nadeel aan. Met het onstuimige weer in Nederland wil het nog wel gebeuren dat de glazen van tafel waaien door een plotselinge rukwind. De oplossing? Stevige, stoere glazen en een tafelkleed dat vastzit! Hier de tips.

Het bezoek komt eraan en de tafel is gedekt. Het weer is droog, maar wat windering. Je loopt naar binnen en ja hoor …. Daar rinkelen de glazen al. Een onverwachtse rukwind heeft het tafelkleed bij de hoeken te pakken gehad en twee kristallen wijnglazen liggen op de grond…. Herkenbaar?

Stevige glazen

Wil je bovenstaande voorkomen kies dan voor glazen die iets steviger op de voet staan dan een gemiddeld wijnglas. Zeker voor gebruik buiten is dat een aanrader. De Farmhouse Touch lijn van Villeroy en Boch is een voorbeeld. Deze glazen zijn stevig met een mooie toch zachte vormgeving. De glazen zijn van kristal en vaatwasmachine bestendig. Handig!

Kleurrijke glazen

Iets meer kleur op de buitentafel? Dan is de Colour Concept lijn een aanrader. Mooie handgeblazen glazen in vijf verschillende kleuren. De hoogte van de glazen is 108 mm. Ook Boston Coloured is een leuke, kleurrijke lijn van Villeroy & Boch glaswerk. Deze lijn is er overigens ook in een neutrale uitvoering zonder kleuren, genaamd Boston Kristal. Past goed bij de diverse landelijke serviezen van Villeroy & Boch.

Meer weten over ons glaswerk? Check hier ons gehele assortiment 'glas en kristal'. Indien er vragen zijn, direct bellen of mailen. Wij helpen u graag!