De naam van dit opvallende Royal Doulton servies is heel toepasselijk ‘Pacific’. Een ode aan de zee, zou je het kunnen noemen. Fris, sprankelend en met heel veel verschillende dessins en blauwtinten. Een kleurrijk servies dat in ieder huishouden past en geschikt is voor intensief dagelijks gebruik. Hier alles over Royal Doulton Pacific.

De designers van Royal Doulton lieten zich voor dit Pacific servies inspireren door alle dingen die je aan de kust kunt zien en vinden. Een nautische twist in combinatie met dessins die doen denken aan schelpen, golven, oceaan en nog veel meer. Ideaal voor een zomerse lunch of diner met familie en vrienden.

Producten

Dit porseleinen servies bestaat uit mokken, diverse borden, schaaltjes, serveerschalen, tapas schaaltjes, pasta borden, et cetera. Het servies is magnetron- en vaatwasmachinebestendig.

Starterset

Een mooie start voor dit servies is deze 16-delige set bestaande uit:
- 4 x Dinerbord
- 4 x Ontbijtbord
- 4 x Beker
- 4 x Schaaltje

Royal Doulton Pacific kopen?

Wilt u dit Royal Doulton servies bekijken? Kom dan langs in onze winkel in Leerdam. Online bestellen kan direct via deze site. Ga naar Royal Doulton Pacific, secteer de items die u wilt hebben, vul het aantal in onder de afbeelding en ga naar het winkelmandje. Hier kunt u uw bestelling afrekenen.