De ‘Vera Wang LOVE knots’-lijn van Wedgwood is een prachtige serie eigentijdse, moderne en toch romantische geschenken. Het zijn elegante cadeau artikelen die perfect zijn voor bijvoorbeeld een bruiloft of verloving. Nieuwsgierig? Hier meer over de Vera Wang liefdesknopen.

Mooie liefdesknopen zijn kenmerkend voor de hele serie van Vera Wang. Deze zilveren details zijn terug te vinden op alle producten en symboliseren het vastleggen van een verbinding.

Fotolijstjes

Er zijn drie verschillende maten fotolijstjes verkrijgbaar met drie verschillende formaten, namelijk:
- Fotolijst voor foto van 10 x 15 cm
- Fotolijst voor foto van 12,5 x 17,5 cm
- Fotolijst voor foto van 20 x 25 cm

Kandelaars en champagne flutes

De prachtige, hoge kandelaars zijn uiterst elegant en stijlvol. Ze zijn verkrijgbaar per set van twee.

Een echte wannehave zijn de champagne flutes van deze Wedgwood Vera Wang collectie. Verkrijgbaar als set met 2 champagneglazen die beide zijn voorzien van een mooie zilveren voet. Prachtig!

Servetringen, taartschep of sieradendoosje

Verder bestaat deze serie uit zilveren servetringen (verkrijgbaar in een set van 4 stuks), een 2-delige set met taartschep en taartmes, zilveren theelichthouders (set van 2 stuks), een kaarshouder met een zilveren deksel en zilveren sieradendoosje. Alle producten zijn heel herkenbaar dankzij de mooie zilveren knoop van Vera Wang.

Vera Wang Love Knots kopen?

Bestel de Wedgwood Vera Wong LOVE knots cadeau artikelen direct online of kom langs in onze winkel in Leerdam. Daar hebben we alle producten van Vera Wang staan en kunt u rustig kijken welke producten u zou willen.