Nog even en dan is het weer Pasen. Met dit prachtige lenteweer is het natuurlijk heerlijk om de lente in huis te hebben. Op zoek naar leuke lente- en Paasdecoratie? Villeroy en Boch heeft verrassende hardporseleinen decoratie accessoires in frisse kleuren. Echte blikvangers in huis. Hier meer over deze Villeroy & Boch paasdecoratie en tips voor gezellige paassfeer in huis!

Paastakken

Zet mooie, decoratieve takken in een vaas en hang daar diverse lente- of paasdecoratie stukken in. Deze takken kun je zelf in de tuin plukken of natuurlijk kopen in een bloemenzaak of bij het tuincentrum. Als decoratie zijn de Flower Bells Trio’s, de Spring Eggs of de Mini Flower Bells een aanrader. Deze hang je simpel en gemakkelijk aan de paastakken. Voor een verrassend effect!

Porseleinen paasfiguren

Net als met Kerst kun je ook met Pasen je huis versieren met mooie porseleinen paasfiguren. Villeroy & Boch heeft echt hele mooie verfijnde figuurtjes die prachtig zijn als gewoon decoratie in huis of natuurlijk op de paastafel bij het paasontbijt! Bekijk anders de Villeroy en Boch Bunny Family, de Easter Decorations, Modern Spring en de Spring Decorations.

Paasservies

Natuurlijk heeft Villeroy & Boch ook prachtige serviezen die de lente- en paassfeer in huis brengen. Dit zijn o.a. Easter Delight en Farmers Spring. Nèt even anders zijn de schaaltje van Leaf Bowls, leuk om de paaseieren in te leggen.

Check hier Villeroy en Boch Spring, een overzicht van alle paasdecoratie en paasserviezen bij elkaar.