Deze 5-delige Edme theeset van Wedgwood is een ideaal cadeau voor Sinterklaas of Kerst. Speciaal voor de feestmaand nu verkrijgbaar tegen bijna 50% korting. Alleen bij Annaservies.nl is deze theeset verkrijgbaar van € 38,00 voor slechts € 19,95. Hier meer over dit unieke cadeau.

Edme servies

Wedgwood Edme is een stijlvol, klassiek en tijdloos servies. Dit servies is ontworpen door Josiah Wedgwood en is misschien wel de bekendste lijn van alle Wedgwood serviezen. Het is een Queen’s Ware servies – dat wil zeggen dat het een aardewerk servies is met een crème- of roomkleurige laag. Wedgwood verkreeg in 1766 het recht om de eretitel ‘Queen’s Ware’ te gebruiken van koningin Charlotte. Deze eretitel was voor aardewerk serviesgoed voorzien van een roomkleurig glazuur. Queen's Ware is magnetron- en vaatwasmachinebestendig, dus handig ook voor dagelijks gebruik!

Deze 5-delige Wedgwood Edme thee-set bestaat uit:


• 2x theekop 0,13ltr
• 2x theeschotel 14,5cm
• 1x blikje Black Tea

Nu dus van € 38,00 voor € 19,95.

Looptijd ACTIE

Ook voor deze actie geldt een looptijd tot eind december 2014 of zolang de voorraad strekt want OP=OP. Voor meer informatie over Wedgwood Edme en de andere aanbiedingen gedurende de feestmaanden kijkt u bij Wedgwood Edme.