Bij Annaservies.nl zijn er altijd leuke acties en interessante aanbiedingen. Met de lente in het vooruitzicht vinden we het de hoogste tijd om de voorjaarsserviezen eens in het zonnetje te zetten. We geven dan ook 15% korting op het gehele Villeroy & Boch Mariefleur Spring servies! Een mooie kortingsactie die je zeker niet mag missen!

Mariefleur Spring

Villeroy en Boch Mariefleur is een uitgebreid servies met verschillende modellen waaronder het Mariefleur Spring en het Mariefleur Gris servies. Het Spring servies is gemaakt van premium porselein en valt op vanwege de uitbundige kleuren die gebruikt zijn. Het is een kleurrijk en vrolijk geheel met leuke, eigentijdse items zoals bijvoorbeeld deze liggende haas. 

Mix & Match

De verschillende lijnen van het Mariefleur servies zijn goed met elkaar te combineren. Natuurlijk is het Spring servies ook prachtig bij de witte serviezen van Villeroy & Boch zoals het Cera, Flow, New Wave, Manoir, Modern Grace, New Cottage Basic, Urban Nature, Twist White of Royal servies.

Actie periode

Deze actie loopt tot en met 31 maart 2016 of zolang de voorraad strekt. Dus wees er snel bij, want OP=OP. Check onze site voor alle andere aanbiedingen van Villeroy & Boch serviesgoed.