Villeroy & Boch lanceerde onlangs een nieuwe lijn in de serie ‘Passion’-serviezen. Naast BBQ Passion, Pasta Passion en Pizza Passion is er nu Soup Passion: een innovatief soep-servies met heel veel leuke extra's. Ontdek hier de nieuwe soepcultuur volgens Villeroy & Boch.

Mooie soepborden en nog veel meer …

Het assortiment van Soup Passion bestaat uit verschillende soepkommen en -borden in verschillende maten en met bijpassende deksels. Heel handig zijn de handige topping-schaaltjes voor bijvoorbeeld brood, kruiden of olie. Maak het plaatje compleet met het keramische dienblad. Hierop serveer je gemakkelijk grote en kleine soepkommen. Om het assortiment compleet te maken is er ook een speciaal Soup Passion soepbestek. Mooi, degelijk en ideaal bij dit servies.

Soepterrine

Bij dit servies hoort natuurlijk ook een grote, ovenvaste soepterrine. Deze terrine heeft een uitsparing voor de lepel en is ideaal voor grotere porties soep. Er is ook een kleine terrine. Deze is groot genoeg voor één portie soep.

Hot/Cool-steen

De Hot-/Cool-steen kan je verwarmen in bijvoorbeeld een toaster. Gebruik de steen om o.a. het brood lekker warm te houden. Of doe de steen in het vriesvak en gebruik dit item voor koude soepen zoals Gazpacho.

Asian style

Er zijn ook speciale soepkommen voor Aziatische soepen zoals miso soep of Aziatische noedelssoep. Deze soepkommen hebben een bestekuitsparing aan de rand: handig om bijvoorbeeld je stokjes of Chinese soeplepel even neer te leggen. De speciale deksel is handig voor extra toppings zoals tofu of koriander én de deksel houdt de soep lekker lang warm, ideaal!

Alle soepkommen hebben een ergonomische vorm en dankzij de schuine bodem kan je de soep tot de laatste druppel uitlepelen. Heerlijk!

Bestel alle items van het Soup Passion Villeroy & Boch servies hier snel en gemakkelijk online of kom langs in onze showroom in Leerdam.