Royal Doulton serviesgoed. Prachtige serviezen, kristallen glazen en geschenken

Serviesgoed van Royal Doulton is een begrip. Het Engelse merk maakt prachtige serviezen met een typisch Britse twist. John Doulton startte in 1815 in een kleine steengoed-fabriek in London. Sindsdien is Royal Doulton uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf en een A-merk op het gebied van serviesgoed, kristallen glazen en geschenken.

Verschillende serviezen

Royal Doulton heeft verschillende bekende servieslijnen zoals: Albany, Brambly Hedge, Naples en Profile. Maar vooral de nieuwe modellen zijn de echte hardlopers op dit moment. Dit zijn o.a.:

Gordon Ramsay servies

In samenwerking met topkok Gordon Ramsay produceerde Royal Doulton o.a. de volgende serviezen: Ook deze serviezen zijn enorm populair.

Tijdloos

De typisch Britse serviezen van dit zeer sterke merk zijn tijdloos, stijlvol en zijn een aanwinst voor iedere gedekte tafel. Sommige serviezen hebben een klassiek Engels detail, sommigen zijn modern, strak en verfijnd en weer anderen juist stoer, robuust en groot. Zo is er voor ieder wat wils. En het prettige is dat je de serviezen onderling ook heel goed kan combineren. De houten elementen van Olio bijvoorbeeld staan prachtig bij het Maze of Bread Street servies.

Bunnykins kinderservies en -bestek

Onder de naam Bunnykins ontwikkelde Royal Doulton het bekende kinderservies en het kinderbestek. In 2009 vierde Bunnykins haar 75e verjaardag. Tot op de dag van vandaag is Bunnykins één van de meest geliefde kinderserviesjes en/of besteksets ter wereld. Bunnykins artikelen zijn gemaakt van fijn porselein en kunnen in de vaatwasmachine en magnetron. Er is ook een melamine versie van dit servies. Het verzilverde kinderbestek is niet geschikt voor gebruik in de vaatwasser of magnetron.

Glaswerk

Earlswood is de bekende glaswerk serie van Royal Doulton. Royal Doulton Earlswood kristalglas is elegant, stijlvol en gemaakt met een heel fraai gedetailleerd ruitpatroon op elke stam en een ster gesneden op de basis. Daarnaast is er ook een prachtig kristallen Whisky set verkrijgbaar bestaande uit een mooie whiskykaraf en 6 kristallen whiskyglazen.
Royal Doulton servies kopen
De serviezen van Royal Doulton zijn (weer) enorm populair. Bij Annaservies.nl leveren we alle Royal Doulton serviezen uit voorraad. In onze showroom hebben we alle serviezen uitgestald staan. Kom langs in Leerdam of bekijk de gehele Royal Doulton collectie hier online op deze site.
Meer informatie
Meer weten over Royal Doulton serviesgoed, theeserviezen, kristallen glazen of het kinderservies? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel in Leerdam. Wij helpen u graag!
Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen!
Aan het laden...
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt annaservies.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren