Het is altijd een genot als een mes soepel door een goed gebakken steak snijdt. Wilt u dit ook? Check dan de steakmessen van Villeroy & Boch Oscar. Tijdloze messen met een klassieke vorm. Nu in de aanbieding bij Annaservies.nl: de steakmessen en het steakbestek van Villeroy & Boch Oscar. Leuk cadeau voor Vaderdag! Nieuwsgierig? Hier de informatie.

RVS messen

Met de steakmessen Oscar van Villeroy & Boch is het niet alleen genieten van sappige steaks, maar ook van andere smaakvolle vleessoorten. Dit prachtige bestek is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en heeft een eenvoudig, stijlvol design. De messen zijn vaatwasmachinebestendig en daarmee ideaal voor dagelijks gebruik.

Actie

Nu in de aanbieding zijn de volgende sets:
- 6-delige steakmessen set van € 49,90 voor slechts € 34,90
- 12-delige steakbestek set van € 79,90 voor slechts € 55,90

Vaderdag 2017

Deze steakmessen sets zijn een ideaal cadeau voor Vaderdag (zondag 18 juni 2017). Want welke vader geniet nu niet van een goed stuk vlees?

Oscar steakmessen kopen?

Deze Villeroy & Boch steakmessen kopen? Kom dan langs in onze winkel in Leerdam of bestel de steakmessen snel en gemakkelijk online. Ga naar Villeroy & Boch Oscar, selecteer de items die u wilt hebben, vul het aantal in onder de afbeelding en ga naar het winkelmandje. Hier kunt u uw bestelling afrekenen.