Met de start van de lente krijgen we meestal de (lente)kriebels om het huis een anders in te richten of de tuin gezellig aan te kleden. En wat je dan niet mag vergeten zijn stijlvolle windlichten! Gezellig kaarslicht binnen of buiten maakt een gezellig avondje thuis op de bank of buiten in de tuin helemaal af. En daarvoor is er Couloured Delight! Sfeervolle waxinelichthouders van Villeroy & Boch. Hier alles over deze nieuwe kandelaars.

Coloured Delight

De naam ‘Coloured DeLight’ beschrijft eigenlijk het gevoel van prachtig kaarslicht dat schijnt via deze kleurrijke en luxe waxinelichthouders.

Kleuren

Alle kandelaars zijn gemaakt van hoogwaardig kristalglas en verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren, namelijk:
  • Berry Fantasy
  • Cosy Grey
  • Green Apple
  • Helder
  • Lemon Pie
  • Noble Rose
  • Winter Sky
Afhankelijk van de persoonlijke voorkeur en smaak kan je deze leuke, sfeervolle verlichting in één bepaalde kleur of als een geheel van verschillende kleuren gebruiken. Met het Mix & Match principe creëer je met Coloured Delight écht een opvallen effect. Stijlvol en trendy tegelijk.

Leuk cadeau

De natuurlijke kleuren zoals groen, blauw, helderwit of roze zijn tijdloos en verliezen hun charme nooit. Vandaar dat deze waxinelichthouders hét ideale cadeau zijn (bijvoorbeeld voor Moedersdag 2017). Het is er een in de categorie: Leuk om te geven en leuk om te krijgen!

Meer weten over Coloured Delight?

Kom dan langs in onze showroom in Leerdam. Daar hebben we alle kandelaars van Coloured Delight staan. Weet u exact wat u wilt hebben? Bestel de items dan snel en gemakkelijk online. Ga naar Villeroy & Boch Coloured Delight en selecteer de items die u wilt hebben. Vul het aantal in onder de afbeelding en ga naar het winkelmandje. Hier kunt u uw bestelling afrekenen.