De zomer van 2022 staat weer voor de deur. Een ideale periode om uitgebreid in de tuin te lunchen of te dineren. Tijdens de warme dagen kiest men vaak voor lichte zomerse gerechten, zoals een frisse salade. Deze salade wilt u natuurlijk mooi presenteren en daarvoor is een saladeschaal noodzakelijk. 

Wij hebben verschillende saladeschalen voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u uw tafel nóg mooier maken deze zomer!

Mix & Match

Vandaag de dag is het een trend om verschillende soorten servies met elkaar te combineren. Van klassiek tot modern en van kleur tot dessin. Hierdoor kunt u gemakkelijk een opvallende saladekom combineren met uw bestaande servies.Staat er een zomerse fruitsalade, burrata salade en italiaanse salade op het menu? Indien u meerdere salades wilt combineren kunt u er ook voor kiezen om verschillende schalen met elkaar te combineren. Dit geeft een fleurige uitstraling aan uw tafel. 

Bovendien biedt Anna Servies ook mooi bijpassende slabestek. Wijn ontkurken en genieten maar!

Een zomers diner in een modern jasje

Een klassiek zomers diner krijgt in 2022 een moderne twist. Denk hierbij aan de dynamische schalen van de New Wave collectie. Deze royaal bemeten schalen brengen uw tafel tot leven, doordat de dynamische vormen van een New Wave saladebord u doet denken aan de krullende golven van de zee. Breng het zuiden van Frankrijk naar uw tuin met deze moderne saladeschalen. Meerdere salades op tafel? De New Wave dynamische witte saladeschaal gaat perfect in combinatie met de Villeroy en Boch saladeschaal. Zo kunt u uw gasten verwennen met een heerlijk zomers diner, in een modern jasje.

De ASA Selection Saisons voor een zomerse avond

Bent u meer op zoek naar een rustieke look en feel op de eettafel? Denk bijvoorbeeld aan de Stoneware borden, kommen en schalen in rustige aardse tinten. De ASA Selection Saisons collectie geeft een rijke uitstraling aan uw tafel en door het speciale bakproces glinstert het servies prachtig in de zon. De saladeschalen met een diepblauwe kleur, ook wel azuurblauw, zijn een blikvanger op elke tafel. Combineer het met goud bestek en houten borrelplanken en uw tafel ziet er prachtig uit!

Chique klassiek

Zijn de hierboven genoemde schalen iets te modern voor uw interieur en houdt u meer van een chique saladekom met een klassieke uitstraling? Wedgwood heeft een aantal saladeschalen met prachtige bloemen en subtiele randjes goud. Deze schalen hebben een koninklijke uitstraling en zijn daarom een echte eyecatcher tijdens uw zomerse diner. . 

Op zoek naar een schaal om salades in te serveren? Bekijk nu de ruime collectie aan zowel moderne als klassieke saladeschalen bij Anna Servies en laat uw buitentafel deze zomer stralen!