frisse salade op Villeroy & Boch New Wave presenteerbord

Ingrediënten
4 porties

• 1 grote friséesla
• 200 g wilde kruidensalade of verschillende kruiden (bijv. kervel, basilicum, peterselie etc.)
• 200 g frambozen
• 1 rol geitenkaas (ca. 200 g)
• Roze bessen
• vers gemalen zwarte peper
• 4 EL pistachekernen

FRISÉE WILDE KRUIDENSALADE MET GEITENKAAS EN FRAMBOZEN

Bereiding:

1. Salade en kruiden schoonmaken en wassen, droog centrifugeren en eventueel kleiner maken.

2. Frambozen uitzoeken. Geitenkaas in schijfjes snijden en op smaak brengen met roze bessen en peper. Hak de pistaches grof.

3. Meng de friséesla met de wilde kruiden; op borden verdelen, met pistaches en frambozen bestrooien en de schijfjes geitenkaas erop leggen.

4. Limoen-chili-dressing of een vinaigrette met roze bessen past er goed bij.


Deze overheerlijke salade is gepresenteerd op een Villeroy & Boch New Wave Presenteerbord.