Zondag 18 juni 2017 is het weer Vaderdag. Hét moment voor een leuk cadeau voor de allerliefste papa. Dit jaar hebben we bij Annaservies.nl weer leuke cadeautips voor vaders die houden van barbecueën, koken & borrelen. Hier onze top 5!

1. Whiskey set

Voor vaders die van borrelen houden hebben we een uitgebreid assortiment glaswerk en karaffen. Stuk voor stuk echte wannahaves voor liefhebbers van wijn, whiskey of andere (sterke) drankjes. Neem deze prachtige Royal Doulton Whiskey set bestaande uit een karaf met 6 whiskeyglazen. Nu voor slechts €89,-.

2. Gin-Tonic glazen

Voor liefhebbers van Gin Tonic zijn Gin Tonic glazen natuurlijk onmisbaar. Prachtig zijn deze Maxima glazen van Villeroy & Boch met een inhoud van 0.79 ltr. Nu slechts € 7,40 per stuk.

3. Wijnkaraffen

En voor de wijnliefhebbers zijn er natuurlijk de rode en witte wijnkaraffen. Heel stijlvol zijn deze karaffen van Purismo (Villeroy & Boch). De witte wijnkaraf past in de deur van de koelkast, handig! De witte wijnkaraf is nu slechts € 34,95 en de rode wijnkaraf € 39,95.

4. Houten onderborden

Liever iets voor het barbecueën en/of koken? Stoer en robuust zijn deze prachtige houten onderborden van Artesano.

5. BBQ Passion

En de absolute wannahave voor iedere vader is dit prachtige BBQ Passion servies met speciale BBQ braadworstborden, steakborden, dessertborden, speciale bakjes voor aardappelen, stijlvolle etagères en ga zo maar door. Hiermee zit je altijd goed.
Voor meer inspiratie en vaderdag cadeaus check onze site of kom langs in de winkel in Leerdam. Daar hebben we alle serviezen, bestekken en cadeaus op voorraad. Laat je verrassen!