Breng het hotel chique gevoel aan tafel en ontdek het luxe en gastvrije Afina servies van Villeroy & Boch. Dit servies heeft een ongekende elegante uitstraling dankzij subtiele details.

Ontdek Villeroy & Boch Afina

De vorm van de producten is zo gemaakt dat het lijkt alsof de borden, kopjes, schotels en schalen nét boven de tafel zweven. De witte basis van Villeroy & Boch Afina maakt dat gerechten prachtig tot hun recht komen. Een echte wannahave voor (horeca)ondernemers en natuurlijk voor thuis!

Compleet servies

Afina heeft een minimalistisch design en is een volledig wit servies gemaakt van premium porselein. De complete collectie bestaat onder andere uit borden, kopjes en schotels, bekers, (serveer)schalen en kommen.

Mix en match met Villeroy & Boch Afina

Dankzij de witte basis is het een servies dat je makkelijk combineert met ander serviezen van Villeroy & Boch zoals bijvoorbeeld Perlemor en New Moon.

Trendy lifestyle

Afina is een servies dat past bij vele woon- en leefstijlen. Of je nu voorkeur geeft aan Scandinavisch, minimalistisch of juist eclectisch en trendy: Afina combineert naadloos met al deze stijlen en sferen. Het is het ideale servies voor gezinnen en (horeca)ondernemers die houden van een sterke identiteit en een uitgesproken stijl.

Villeroy & Boch Afina kopen

Nieuwsgierig naar de Afina collectie en wil je dit servies kopen? Dat kan online of kom langs in onze showroom in Leerdam. Daar hebben we alle items van Afina voor je op voorraad. De koffie staat klaar!