Villeroy & Boch Oscar is een van de populaire besteksets van Villeroy & Boch. Maar wist je dat er ook pizza- en steakmessen van de Oscar collectie zijn? Nu in de aanbieding bij Annaservies.nl: de 6-delige en 12-delige set voor een zeer scherpe prijs.

Oscar bestek

Het Oscar bestek heeft een klassieke vormgeving en is gemaakt van hoogwaardig 18/10 edelstaal. Het bestek heeft een mooie glans en dankzij het nikkelgehalte is het bestek goed bestand tegen voedingszuren. Het RVS bestek is vaatwasmachinebestendig.

Aanbieding Oscar Steakmes 6-delig

De mooie, klassieke vormgeving van het Oscar bestek zien we terug bij de steakmessen. In plaats van robuuste messen met een houten grip zijn deze steakmessen elegant en helemaal RVS (in lijn met de Oscar besteksets). De steakmessen worden geleverd in een set van 6 stuks. Nu voor slechts € 34,90.

Aanbieding Oscar steak bestek 12-delig

Naast de steakmessenset is er ook een steak bestekset bestaande uit 6 mooie, elegante messen plus 6 steakvorken. Deze 12-delige bestekset wordt geleverd in een mooie, houten kist. Nu voor slechts € 55,90.

Voorwaarden actie

De actie geldt tot 7 april 2017 of zolang de voorraad strekt. Dus wees er snel bij want OP = OP.

Meer weten?

Kom dan langs in onze showroom in Leerdam. Daar hebben we het Oscar bestek staan. Weet u exact wat u wilt hebben? Bestel de items dan snel en gemakkelijk online. Ga naar Villeroy & Boch Oscar en selecteer de items die u wilt hebben. Vul het aantal in onder de afbeelding en ga naar het winkelmandje. Hier kunt u uw bestelling afrekenen.