Home by ASA

Het Duitse home by ASA – ook wel ASA Selection genoemd - maakt al ruim 30 jaar modern en strak serviesgoed en woonaccessoires. De producten van ASA hebben een herkenbare stijl en kleurrijk design én een goede prijs-kwaliteit verhouding. De totale collectie bestaat uit servies, bestek, glaswerk, tafellinnen waaronder placemats, vazen en nog veel meer.

Serviesgoed

Het serviesgoed van ASA is veelal gemaakt van porselein, fine bone china of aardewerk en bestaat uit diner- en ontbijtborden, serveerschalen, schaaltjes, soepborden, bekers, amuselepels, kopjes en schotels, eierdopjes, etagères en nog veel meer. Bij Annaservies.nl hebben we veel series in ons assortiment zoals o.a. ASA Como, Coppa, Grande, Hey!, Ligne Noir, OCO, Pokebowl, Re:glaze, Saisons, Verana, Wood en à Table. Stijlvolle serviezen van hoge kwaliteit! 

BEKIJKEN

ASA Selection glas & kristal

Naast serviesgoed produceert ASA ook glazen en karaffen. ASA glas en kristal is herkenbaar aan de moderne look en de hoogwaardige kwaliteit. De glazen van ASA hebben een moderne uitstraling en een stijlvolle vorm en passen uitstekend bij het serviesgoed van ASA Selection. Het assortiment glazen bestaat uit o.a. wijnglazen, waterglazen, karaffen, theeglazen en glazen bekers. De producten zijn vaak verkrijgbaar in meerdere kleuren.

BEKIJKEN

ASA Selection placemats

Naast serviesgoed en glazen hebben we ook placemats van ASA Selection in ons assortiment. De placemats zijn verkrijgbaar in 75 verschillende kleuren en materialen zoals riet, katoen, linnen, palmblad en imitatieleer. Bijna alle onderleggers of placemats hebben een formaat van 33x46 cm.

BEKIJKEN

ASA Selection onderzetters

Naast placemats hebben wij ook onderzetters van home by ASA in het assortiment. De onderzetters van home by ASA zijn gemaakt van imitatieleer en verkrijgbaar in tien verschillende kleuren waaronder rood, grijs, groen, zwart, wit, crème en bruin. Deze onderzetters zijn een stijlvolle toevoeging voor een gedekte dinertafel. Het grote voordeel? De onderleggers zijn stevig en heel gemakkelijk schoon te houden. Ideaal!

BEKIJKEN

Uit voorraad leverbaar

Bij Annaservies.nl leveren we ASA serviezen, glaswerk en tafellinnen uit voorraad. Zoek je ASA producten, maar weet je nog niet helemaal zeker welke collectie of welk assortiment? Kom dan bij ons langs en bekijk de diverse showtafels. Zo maak je een weloverwogen keuze. Een servies is immers voor jaren!