Royal Albert

Royal Albert is opgericht in 1896 en vooral heel ‘Engels’. De collecties zijn heel herkenbaar, iconisch en vooral geïnspireerd door alles wat Engels is. Van de nationale bloem (de roos) tot kleurrijke cottage tuinen. De opvallende bloemendessins, kleuren en de stijl van de verschillende collecties zijn onmiskenbaar Royal Albert. Dit serviesmerk is expert in koffiekopjes en -schotels en theeserviezen. Maar ook leuke cadeau-items zoals fotolijstjes behoren tot het assortiment. Sinds 2014 werkt Royal Albert samen met Miranda Kerr.

Kleurrijk serviesgoed

Een beetje vintage, heel kleurrijk en prachtige dessins. Dat is het serviesgoed van Royal Albert. Maak een reis door het verleden, het heden en de toekomst met de ‘100 Jaar Royal Albert’ collectie. Ben je een liefhebber van pasteltinten dan spreken de Candy, Polka Blue en Polka Rose collectie je waarschijnlijk meer aan. Vrouwelijk en stijlvol is de Miranda Kerr Collection Andere populaire collecties zijn: Cheeky Pink Vintage, New Country Roses Pink Vintage, New Country Roses White Vintage en Rose Confetti Vintage.

BEKIJKEN

Klassiekers

Royal Albert heeft ook een aantal klassiekers in de collectie zoals Old Country Roses en Lady Carlyle. Prachtige collecties die een voorbeeld zijn van de romantische stijl waar Royal Albert zo bekend mee is geworden. Zoek je een aanvulling op je bestaande Royal Albert servies? Of wil je een nieuw Royal Albert servies. Wij hebben veel serviezen op voorraad. Kom langs in Leerdam; de koffie staat klaar!

BEKIJKEN

Afternoon Teaware & cadeaus

Royal Albert staat vooral bekend om hun ‘Afternoon Teaware’. Populaire items uit de collecties zijn dan ook theekoppen en schotels, theepotten, borden en gebaksbordjes, etagères, bekers, cake- en sandwichschalen, vazen en tafel accessoires. Daarnaast hebben ze geweldige cadeau-items waarmee je bijvoorbeeld voor Moederdag, Valentijnsdag, Kerst of een andere gelegenheid altijd een passend cadeau hebt. Ideaal!

Uit voorraad leverbaar

Bij Annaservies.nl leveren wij Royal Albert serviezen, bestek, glaswerk en tafellinnen uit voorraad. Ben je op zoek naar Royal Albert producten, maar nog niet helemaal zeker welke collectie of welk assortiment? Kom dan bij ons langs en bekijk de diverse showtafels. Zo maak je een weloverwogen keuze. Een servies is immers voor jaren!