Royal Doulton

Het Engelse merk Royal Doulton is een waar begrip en maakt prachtige serviezen met een typisch Britse twist. John Doulton startte in 1815 in een kleine steengoed-fabriek in London. Sindsdien is Royal Doulton uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf en een A-merk op het gebied van servies, kristallen glazen, kinderbestek, kinderservies en geschenken.

Servies

Royal Doulton heeft naast bekende collecties zoals Albany, Brambly Hedge, Fable, Naples en Profile onlangs ook nieuwe collecties uitgebracht. Dit zijn o.a. 1815, Olio, Pacific en Ellen DeGeneres. In samenwerking met topkok Gordon Ramsay produceerde Royal Doulton nog een aantal collecties, namelijk Gordon Ramsay Maze, Gordon Ramsay Bread Street en Gordon Ramsay Union Street. Alle collecties zijn tijdloos, stijlvol en een aanwinst voor iedere gedekte tafel. De verschillende stijlen zorgen voor afwisseling en je kan de serviezen hierdoor onderling ook heel goed kan combineren. De houten elementen van Olio staan bijvoorbeeld prachtig bij het Maze of Bread Street servies.

BEKIJKEN

Glas en kristal

Earlswood is de bekendste collectie glaswerk van Royal Doulton. Royal Doulton Earlswood kristalglas is elegant, stijlvol en afgewerkt met een heel fraai gedetailleerd ruitpatroon op elke stam en een ster gesneden op de basis. Daarnaast is er ook een prachtig kristallen Whisky set verkrijgbaar bestaande uit een mooie whiskykaraf en 6 kristallen whiskyglazen.

BEKIJKEN

Kinderbestek en kinderservies

Onder de naam Bunnykins ontwikkelde Royal Doulton het bekende kinderservies en het kinderbestek. In 2009 vierde Bunnykins haar 75e verjaardag. Tot op de dag van vandaag is Bunnykins één van de meest geliefde kinderserviesjes en/of besteksets ter wereld. Bunnykins artikelen zijn gemaakt van fijn porselein en kunnen in de vaatwasmachine en magnetron. Het verzilverde kinderbestek is niet geschikt voor gebruik in de vaatwasser of magnetron.

BEKIJKEN

Uit voorraad leverbaar

Bij Annaservies.nl leveren wij Royal Doulton serviezen, bestek, glaswerk en tafellinnen uit voorraad. Ben je op zoek naar Royal Doulton producten, maar nog niet helemaal zeker welke collecties of welk assortiment? Kom dan bij ons langs en bekijk de diverse showtafels. Zo maak je een weloverwogen keuze. Een servies is immers voor jaren!