Villeroy & Boch

Kommen en bekers worden al duizenden jaren gebruikt bij het eten en drinken. Maar serviesgoed, bestek en glazen zoals wij deze kennen, deden pas in de 16e eeuw hun intrede in de Europese tafelcultuur. Tegenwoordig is serviesgoed, bestek, tafellinnen en het glaswerk mooi op elkaar afgestemd zoals de collecties van Villeroy & Boch. Dit merk zag in 1748 het levenslicht dankzij oprichter Francois Boch. De afgelopen jaren is Villeroy & Boch uitgegroeid van vooraanstaand keramiek producent tot een gerenommeerd lifestyle merk. De onderneming is sinds 1990 beursgenoteerd.

Serviesgoed

Villeroy en Boch servies is aantrekkelijk, van uitstekende kwaliteit en in tal van collecties en designs verkrijgbaar. Er is een grote verscheidenheid in Villeroy & Boch serviesgoed: van serveerschaal tot borden, kopjes, kommen, bekers en eierdopje. Ook zijn er complete serviessets van Villeroy & Boch. Al het Villeroy & Boch servies is onderling goed te combineren. Op deze manier is er voor iedere gelegenheid een passend servies. Populaire serviezen van Villeroy & Boch zijn o.a. Amazonia, Anmut, Artesano, Avarua, Casale Blu, Colourful Life, Colourful Spring, Flow, For me, French Garden, Manufacture, Mariefleur, New Wave, NewMoon, Quinsai Garden, Rose Garden, Royal, Urban Nature en Vieux Luxembourg. Er is ook Villeroy en Boch oude collectie (serviezen die uit productie zijn), dit zijn o.a. Montauk, Vivian, Wildrose, etc.

BEKIJKEN

Besteksets

Het bestek van Villeroy & Boch is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Er zijn verschillende collecties en stijlen verkrijgbaar denk aan modern, klassiek of landelijk. Het losse bestek, de besteksets en het serveerbestek zijn allemaal geschikt voor intensief dagelijks gebruik en zijn vaatwasmachinebestendig. Of het nu gaat om losse lepels, vorken, messen of een passend saladebestek, er is altijd een passend bestek voor een mooi gedekte tafel. Hardlopers zijn o.a. Arthur, Charles, Coupole, Daily Line, Farmhouse Touch, Kreuzband Septfontaines, Leonie, Louis, Mademoiselle, New Waven, One, Oscar, Piemont en Victor.

BEKIJKEN

Glas en kristal

Mooi glaswerk maakt een fraai gedekte tafel helemaal af. Villeroy & Boch heeft een uitgebreid assortiment glas en kristal van wijnglas, champagne flûte, cocktailglas, bierglas, whiskyglas of waterglas tot prachtige wijn- en waterkaraffen. Nét even anders zijn de gekleurde glazen uit de Colour Concept of Boston Coloured collectie en de koffie- en theeglazen uit de Artesano Hot Beverages collectie. Ook hier variëren de stijlen van modern en landelijk tot klassiek. Zo is er altijd een passend glas voor iedere gedekte tafel. Favoriete collecties zijn o.a. La Divina, Maxima, Montauk, Ovid, New Cottage, Purismo, Vieux Luxembourg Brindille, Charleston en Colourful Life.

BEKIJKEN

Tafellinnen

Geef een elegante touch aan uw gedekte tafel met het juiste tafellinnen. Daarnaast beschermen tafellopers en placemats tegen vlekken of krassen en staat uw servies veilig en stabiel. Niet geheel onbelangrijk om naast een fraai servies, mooie glazen en een glanzend bestek ook de juiste placemats en tafellopers te gebruiken. Neem Textil Uni TREND, deze collectie is wasmachinebestendig en blijft mooi, hoe vaak u uw tafellinnen ook wast.

BEKIJKEN

Uit voorraad leverbaar

Bij Annaservies.nl leveren wij Villeroy & Boch serviezen, bestek, glaswerk en tafellinnen uit voorraad. Bent u op zoek naar Villeroy & Boch producten, maar nog niet helemaal zeker welke collectie of welk assortiment? Kom dan bij ons langs en bekijk de diverse showtafels. Zo maakt u een weloverwogen keuze. Een servies is immers voor jaren!

Favoriete series van Villeroy & Boch:

Amazonia
Villeroy & Boch Amazonia
Anmut Rosewood
Villeroy & Boch Anmut
Artesano Original
Villeroy & Boch Artesano Original
Avarua
Villeroy & Boch Avarua