WMF kinderbestek

WMF kinderbestek is het ideale bestek om kinderen spelenderwijs te leren omgaan met messen, lepels en vorken. WMF ontwerpt al meer dan 125 jaar kindvriendelijke bestekartikelen gemaakt van Cromargan® roestvrij staal. De stevige handvatten zijn ideaal voor kleine kinderhandjes én zijn goed om de motoriek mee te oefenen.

Kinderbestek

Het kinderbestek van het bekende merk WMF is echt ideaal voor uw kinderen en/of kleinkinderen. De messen hebben een stompe in plaats van een gekartelde rand. De lepels zijn afgerond en de vorken hebben tanden die stomp en kort zijn zodat de kinderen zich niet kunnen bezeren. De kinderbestekjes zijn verkrijgbaar als 4-delige en 6 delige set. Populair zijn o.a. het Cars, Frozen, Princess en Winnie the Pooh kinderbestek met hun kleurrijke handvatten. Er is ook RVS kinderbestek van WMF. Populaire bestekken hiervan zijn Dieren, Farm, Riezen, Panda Beer en Safari.

BEKIJKEN

4-delige sets

Een 4-delig kinderbestek bestaat uit een kindermes, een kindervork, een grote kinderlepel en een kleine kinderlepel. De afmetingen van het bestek en de stevige handvatten zijn bijzonder geschikt voor kleine handen en de motoriek van een kind. Deze set is gemaakt van hoogwaardig Cromargan® roestvrij staal, is duurzaam, vaatwasmachinebestendig en geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.

6-delige kinderset

De 6-delige set bestaat uit 1 kindervork, 1 kinderlepel, 1 kindermes en 1 kleine lepel en daar komt nog een porseleinen bord en porseleinen kom bij. Het bestek is gemaakt van hoogwaardig Cromargan® roestvrij staal en geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. Zowel het bestek als de porseleinen items zijn vaatwasmachinebestendig.

Over WMF

Daniel Straub richtte in 1853, samen met de gebroeders Louis en Friedrich Schweizer, de metaalwarenfabriek Straub & Schweizer op. Zes jaar later startte zij de eerste verkoopafdeling in Berlijn en in 1880 fuseerde het bedrijf met metaalwarenfabriek Ritter & Co. tot de Württembergische Metallwarenfabrik, afgekort WMF.

Uit voorraad leverbaar

Bij Annaservies.nl leveren wij WMF serviezen, bestek, glaswerk en tafellinnen uit voorraad. Bent u op zoek naar WMF producten, maar nog niet helemaal zeker welke collectie of welk assortiment? Kom dan bij ons langs en bekijk de diverse showtafels. Zo maakt u een weloverwogen keuze. Een servies is immers voor jaren!