Johnson Brothers

Serviesgoed van Johnson Brothers is een begrip. Het merk is wereldwijd bekend en was sinds 1968 onderdeel van de Wedgwood Group. Zij maakten servies van top klasse. Net als Wedgwood gingen deze serviezen als warme broodjes over de toonbank. De fabriek is echter opgeheven en Johnson Brothers serviesgoed wordt niet langer geproduceerd. De populairste series waren o.a. Brookshire, Rose Chintz, Heritage, Lemon Tree, Eternal Beau en Fresh Fruit. Johnson Brothers produceerde heel veel serviesgoed met als voordeel dat deze serviezen altijd uit voorraad leverbaar waren. Nu de fabriek niet langer bestaat zijn alle serviezen ‘uit productie’, zoals wij dat noemen. Mocht u thuis nét dit serviesgoed hebben, dan kan dat voor problemen zorgen. AnnaServies.nl biedt dan uitkomst. Wij zijn specialist in het vinden en op voorraad nemen van serviezen die niet langer leverbaar zijn. Bent u op zoek naar serviezen van Johnson Brothers of bepaalde serviesgoed collecties van dit merk? Dan kunnen wij wellicht helpen.

Serviesgoed

Serviezen van dit merk zijn kwalitatief van wereldklasse. De fabriek leverde luxe servies collecties. Sommige van deze collecties zijn strak en modern, andere zijn meer klassiek en stijlvol. Iedere collectie bevat een hele range aan serviesdelen van prachtige kopjes en schotels, borden en onderborden tot theepotten en mokken. De collecties zijn er in allerlei kleuren en dessins van wit tot crème of gekleurd. Met Johnson Brothers serviezen koopt u topklasse dat mooi en stijlvol staat in uw keuken of op uw eettafel.

BEKIJKEN

Johnson Brothers serviesgoed collecties

De fabriek produceerde - zoals gezegd - vele jaren een diversiteit aan serviezen. Wij noemen hier een paar van de bekendste lijnen van deze fabrikant zoals Arctic, Blue Denmark, Brookshire, Chambray, Devon Cottage, Eternal Beau, Fresh Fruit, Heritage, Italian, Lemon Tree, Lynton, Mc Baine, Meadow Brook, Regency White, Rose Chintz, Soft Leaf, Sovereign en Summer Chintz.

Prijzen

De serviezen van Johnson Brothers variëren van enkele euro's voor een schoteltje of kopje tot bedragen van 400 euro voor een compleet 6-persoons servies. De keuze is aan u.

BEKIJKEN

Uit voorraad leverbaar

Bij Annaservies.nl leveren wij Johnson Brothers serviezen, bestek, glaswerk en tafellinnen uit voorraad. Bent u op zoek naar Johnson Brothers producten, maar nog niet helemaal zeker welke collectie of welk assortiment? Kom dan bij ons langs en bekijk de diverse showtafels. Zo maakt u een weloverwogen keuze. Een servies is immers voor jaren!