Annaservies Nieuws
 • 09 november 2017

  Keltum verzilverd bestek en Keltum edelstaal bestek

  Nieuw in de collectie bij Annaservies.nl zijn de besteksets van Keltum (voorheen Koninklijke Van Kempen & Begeer). Wij hebben gekozen voor de ‘Hollandse klassiekers’ van de Keltum collectie namelijk: Haags Lofje, Hollands Glad en Prinses. Nieuwsgierig? Hier alles over deze tijdloze bestekcassettes.
  Lees verder »

 • 31 oktober 2017

  Cadeautips Kerst 2017

  De feestdagen staan weer voor de deur en dan slaat de cadeaustress weer toe. Zoek je nog leuke kerstcadeautjes? Bij Annaservies.nl hebben we leuke cadeaus tot 20,- euro en cadeaus tot 30,- euro voor je geselecteerd. Nieuwsgierig? Hier onze kerstcadeautips 2017!
  Lees verder »

 • 17 oktober 2017

  Villeroy & Boch Coffee Passion servies

  Koffie is en blijft een superlekker, hip en trendy drankje. Er is altijd wel weer een stijlvol café, een traditioneel koffiehuis of eigentijdse koffiewinkel waar ze verrassende producten verkopen. Voor de echte koffieliefhebbers ontwierp Villeroy & Boch daarom de Coffee Passion collectie: een servies dat het karakter en de aroma van koffie echt eer aan doet! Hier alles over deze bijzondere collectie.
  Lees verder »

 • 03 oktober 2017

  Villeroy & Boch kerstservies 2017

  Het is nog herfst, maar voordat je het weet staat Kerst 2017 voor de deur. Een heerlijke tijd wanneer we niet alleen het huis omtoveren in kerstsferen, maar ook de tafel klaarmaken voor kerstdiners, kerstontbijten en natuurlijk kerstlunches en -brunches. Dit kan o.a. met een geweldig kerstservies van Villeroy & Boch. Onder de naam ‘Villeroy & Boch Christmas’ vind je verschillende leuke kerstserviezen met ieder een eigen doel. Hier alle kerstserviezen op een rijtje.
  Lees verder »

 • 11 september 2017

  Nieuw bij Annaservies: het à Table servies van ASA Selection

  ASA Selection (ook wel bekend onder de naam Home by ASA) is hét merk voor modern serviesgoed met een strak en trendy design. Nu verkrijgbaar bij Annaservies.nl: het à Table serviesgoed van ASA. Een mooi wit servies en nog betaalbaar ook!
  Lees verder »

 • 19 juli 2017

  Villeroy & Boch New Wave bestaat 15 jaar

  Villeroy & Boch New Wave bestaat alweer 15 jaar. In september wordt de nieuwe New Wave Stone collectie geïntroduceerd. Ter ere van het jubileum én de introductie van de Stone collectie ontvangt men bij aankoop van een 6-delig tuinparty set een exclusief cadeau. Nieuwsgierig? Hier alle informatie over het fraaie jubileumcadeau van Villeroy & Boch.
  Lees verder »

 • 06 juli 2017

  Villeroy & Boch Petite Fleur – Korting tot 30%

  Petite Fleur van Villeroy & Boch is een mooi, stijlvol en prachtig zomers servies. Met dit servies is iedere zomerse dag een feestje. Het originele motief stamt al ergens uit de 18e eeuw en dankzij de kleine accenten kan je dit servies makkelijk combineren met andere Villeroy & Boch serviezen. Nu verkrijgbaar met kortingen tot 30%. Hier de informatie.
  Lees verder »

 • 12 juni 2017

  Vaderdag 2017 cadeau tips

  Zondag 18 juni 2017 is het weer Vaderdag. Hét moment voor een leuk cadeau voor de allerliefste papa. Dit jaar hebben we bij Annaservies.nl weer leuke cadeautips voor vaders die houden van barbecueën, koken & borrelen. Hier onze top 5!
  Lees verder »

Blog archief
Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen!
Aan het laden...