Annaservies Nieuws
 • 16 april 2018

  Wedgwood Gio

  We hebben een nieuw servies in ons assortiment: Wedgwood Gio. Een stijlvol en eigentijds wit servies van Fine Bone China met een mooi subtiel reliëf als design. Het servies is ontworpen voor het eten van maaltijden, maar ook voor een meer tapas-achtige stijl met kleine hapjes. Nieuwsgierig? Hier meer over het Gio serviesgoed.
  Lees verder »

 • 29 maart 2018

  5 x Blauw-Wit serviesgoed

  Een nieuwe trend op het gebied van serviezen is: blauw-wit. Een leuke, frisse trend die de tafelaankleding er gelijk heel anders uit laat zien. Kies voor een servies met bijvoorbeeld opvallende, hippe prints en een trendy look. Of misschien wel voor een iets meer klassieke print in blauw-wit. Deze combinatie combineert geweldig goed met bijvoorbeeld een stijlvol wit servies. Inspiratie nodig? Hier 6x blauw-wit in zowel moderne als klassieke designs.
  Lees verder »

 • 23 maart 2018

  Servies van restaurant Vapiano: Dune Vapiano

  Vapiano is een bekende internationale restaurantketen met wereldwijde vestigingen op 5 verschillende continenten en 10 restaurants in Nederland. De voorliefde voor Italië en Italiaans eten is overal voelbaar. Hun serviesgoed is prachtig met karakteristieke lijnen en natuurlijke vormen. Hier alles over de Dune Vapiano lijn van Villeroy & Boch.
  Lees verder »

 • 22 maart 2018

  Honey Bunny

  Pasen 2018 staat voor de deur. Is de zoektocht naar leuke paascadeautjes nog in volle gang? Dan hebben wij een tip voor je: de Honey Bunny collectie van Royal Albert. Een vrolijk servies met natuurlijk … een print van een heel lief konijntje!
  Lees verder »

 • 21 maart 2018

  10x Vrolijk Pasen

  Met een vrolijk paasservies ziet de eettafel er tijdens Pasen gelijk heel anders uit. Een paasservies zorgt voor een frisse lentesfeer in huis. Er zijn een aantal merken met speciale paas- en/of lenteserviezen. Hier 10x Vrolijk Pasen met Villeroy & Boch:
  Lees verder »

 • 20 maart 2018

  5x populaire Villeroy & Boch besteksets

  Een stijlvolle bestekset is een meerwaarde voor iedere tafel. Kies je het juiste bestek dan heb je hier de rest van je leven plezier van. Merken hebben vaak diverse modellen in het assortiment van klassiek en tijdloos tot strak en modern. Hier 5x populaire besteksets van Villeroy & Boch.
  Lees verder »

 • 08 februari 2018

  Valentijnsdag 2018 cadeau tips

  Zeg het met hartjes en bloemen! Wie je dit jaar ook verwent, kies een uniek geschenk dat past bij de stijl en persoonlijkheid van diegene. Een leuk cadeau idee zijn de met bloemen en hartjes versierde Miranda Kerr items uit de Royal Albert-collectie. Inspiratie nodig? Hier leuke en originele Valentijn cadeaus.
  Lees verder »

 • 09 december 2017

  Wedgwood Arris servies - Nu verkrijgbaar bij Annaservies.nl

  Wedgwood introduceerde het Wedgwood Arris servies in 2015. Een prachtig retro servies met geometrische vormen en lijnen in een modern jasje. Het Arris servies is een van de meest opvallende Wedgwood serviezen. Nieuwsgierig? Hier meer over Wegdwood Arris!
  Lees verder »

Blog archief
Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen!
Aan het laden...