Annaservies Nieuws
 • 08 februari 2018

  Valentijnsdag 2018 cadeau tips

  Zeg het met hartjes en bloemen! Wie je dit jaar ook verwent, kies een uniek geschenk dat past bij de stijl en persoonlijkheid van diegene. Een leuk cadeau idee zijn de met bloemen en hartjes versierde Miranda Kerr items uit de Royal Albert-collectie. Inspiratie nodig? Hier leuke en originele Valentijn cadeaus.
  Lees verder »

 • 09 december 2017

  Wedgwood Arris servies - Nu verkrijgbaar bij Annaservies.nl

  Wedgwood introduceerde het Wedgwood Arris servies in 2015. Een prachtig retro servies met geometrische vormen en lijnen in een modern jasje. Het Arris servies is een van de meest opvallende Wedgwood serviezen. Nieuwsgierig? Hier meer over Wegdwood Arris!
  Lees verder »

 • 23 november 2017

  Keltum Branding besteksets en los bestek

  Keltum Branding is een modern bestek met uitgesproken lijnen en heeft als bron van inspiratie de ruige Hollandse kust. Dit bestek is een van de meest populaire moderne modellen uit de Keltum collectie. Branding bestek is ook bij ons verkrijgbaar. We hebben dit bestek in een 18/10 edelstaal glanzend en matte uitvoering. Verder zijn alle items los verkrijgbaar (per stuk) of als besteksets (40 delig, 6 persoons / 90-delig, 9 persoons / 18-delige, 3 persoons (aanvulset). Nieuwsgierig? Hier alles over het Keltum Branding bestek.
  Lees verder »

 • 22 november 2017

  Keltum Prinses bestek en besteksets

  Keltum Prinses is een van de meest klassieke modellen uit de Keltum collectie. Dit prachtige, elegante en tijdloze bestek is nu ook bij ons verkrijgbaar. We hebben dit bestek in een verzilverde of 18/10 edelstaal uitvoering. Verder is dit bestek los verkrijgbaar (per stuk) of als bestekset (40 delig, 6 persoons / 90-delig, 9 persoons / 18-delige, 3 persoons (aanvulset). Nieuwsgierig? Hier alles over Keltum Prinses bestek.
  Lees verder »

 • 20 november 2017

  Keltum Hollands glad besteksets en los bestek

  Hollands Glad is – net als Haags Lofje en Prinses - een van de klassiekers uit de bestekcollectie van Keltum. Hollands Glad is nu ook bij ons verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten namelijk: verzilverd of 18/10 edelstaal. Dit bestek kunt u los kopen of als bestekset zoals de 6 persoons, 40-delige set, de 9 persoons, 90-delige set of de 18-delige (3 persoons) aanvulset. Nieuwsgierig? Hier alles over Keltum Hollands Glad besteksets.
  Lees verder »

 • 16 november 2017

  Keltum Haags Lofje besteksets

  Haags Lofje is een van de toppers uit de Keltum collectie. Dit model is nu bij ons verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten namelijk: verzilverd of edelstaal. En in verschillende aantallen couverts: 6 persoons, 40-delig of 9 persoons, 90-delig. Natuurlijk is het bestek ook los verkrijgbaar en is er een aanvulset van 3-persoons, 18 delig. Nieuwsgierig? Hier alles over Keltum Haags Lofje besteksets.
  Lees verder »

 • 09 november 2017

  Keltum verzilverd bestek en Keltum edelstaal bestek

  Nieuw in de collectie bij Annaservies.nl zijn de besteksets van Keltum (voorheen Koninklijke Van Kempen & Begeer). Wij hebben gekozen voor de ‘Hollandse klassiekers’ van de Keltum collectie namelijk: Haags Lofje, Hollands Glad en Prinses. Nieuwsgierig? Hier alles over deze tijdloze bestekcassettes.
  Lees verder »

 • 31 oktober 2017

  Cadeautips Kerst 2017

  De feestdagen staan weer voor de deur en dan slaat de cadeaustress weer toe. Zoek je nog leuke kerstcadeautjes? Bij Annaservies.nl hebben we leuke cadeaus tot 20,- euro en cadeaus tot 30,- euro voor je geselecteerd. Nieuwsgierig? Hier onze kerstcadeautips 2017!
  Lees verder »

Blog archief
Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen!
Aan het laden...