Annaservies Nieuws
 • 08 oktober 2018

  Trend: Wildlife

  Dieren- en bloemenprints zijn dé trend dit seizoen. Niet alleen op het gebied van mode en interieur. Ook in de servieswereld zien we dierenprints en botanische prints terugkomen. Hoe je jouw eettafel een ware ‘Wildlife’-look kan geven? Hier de inspiratie.
  Lees verder »

 • 04 oktober 2018

  Nieuw: Villeroy & Boch Manufacture servies

  Nieuw in ons assortiment: Villeroy & Boch Manufacture. Een premium porseleinen servies van Villeroy & Boch met een moderne en warme uitstraling. Opvallend zijn de donkergrijze borden met leisteen-look van de Rock collectie. Prachtig en heel anders dan we gewend zijn. De kleuren, dessins en de leisteen-look borden geven het geheel een natuurlijke look. Een prachtig servies, helemaal van deze tijd!
  Lees verder »

 • 19 september 2018

  Wildrose wordt Rose Sauvage

  Wie kent het niet: Villeroy & Boch Wildrose. Een tijdloos en kleurrijk servies met prachtige tekeningen van roze rozen. Met de Rose Sauvage collectie steekt Villeroy & Boch de klassieker Wildrose in een heel nieuw en trendy jasje. Er zijn nu drie verschillende collecties: Rose Sauvage heritage, Rose Sauvage blanche, Rose Sauvage Framboise.
  Lees verder »

 • 21 augustus 2018

  Tint tafelkleden voor een prachtig gedekte tafel

  Een stijlvolle tafel maak je af met mooie, kleurrijke tafelkleden en servetten. Het Belgische merk Tint is expert op dit gebied en staat bekend om het stijlvolle tafellinnen en keukentextiel. Het grote voordeel van Tint? De textielcollecties zijn betaalbaar en heel divers. Sinds kort is dit merk ook verkrijgbaar bij Annaservies.nl.
  Lees verder »

 • 06 juli 2018

  Villeroy & Boch Twist Alea nu ook verkrijgbaar bij Annaservies.nl

  Twist Alea is een ‘feel-good’ servies voor elke dag. Een heerlijke, bonte en toch vriendelijke mix van kleuren die je humeur op ieder moment van de dag een zonnige impuls geeft. Hier meer over dit vrolijke Villeroy & Boch servies.
  Lees verder »

 • 29 juni 2018

  Top 3 servies trends 2018

  Lekker eten en een mooi servies gaan goed samen. Ben jij een liefhebber van een mooi gedekte tafel en wil je weten wat de servies trends anno 2018 zijn? Hier een overzicht van de top 3 belangrijkste trends:
  Lees verder »

 • 27 juni 2018

  Prachtige, kleurrijke vazen

  Een mooie bos bloemen hoort simpelweg in een prachtige vaas. Een vaas zorgt er niet alleen voor dat je bloemen goed uitkomen, maar geeft je interieur nét dat beetje extra. Op het gebied van vazen zijn er heel trends. Anno 2018 zien we kleine vaasje, bolvazen, vazen met plantjes erin en natuurlijk kleurrijke vazen. Hier meer over de vazen van Villeroy & Boch.
  Lees verder »

 • 22 mei 2018

  Nieuw: Villeroy & Boch Montauk

  Nieuw bij Annaservies.nl: Montauk en Montauk Beachside van Villeroy & Boch. Een lekker zomers servies met een verfijnde, maritieme uitstraling. Geïnspireerd op de ongestoorde stranden van het Amerikaanse kustplaatsje Montauk, een kleine dorpje aan de oostelijke punt van Long Island. Montauk is een toevluchtsoord voor liefhebbers om te vertragen, te ontspannen en te relaxen in stijl. Naast het servies zijn er ook bijpassende kristallen glazen. Hier alles over Villeroy & Boch Montauk.
  Lees verder »

Blog archief
Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen!
Aan het laden...
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt annaservies.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren