Annaservies Nieuws
 • 12 november 2018

  Gezellige Winterhappening bij Annaservies.nl

  Met de feestdagen in aantocht organiseren we bij Annaservies.nl dit jaar voor het eerst onze Winterhappening 2018. Een gezellig event waarbij geweldige acties en aanbiedingen centraal staan.
  Lees verder »

 • 05 november 2018

  Trendy serviezen van het Scandinavische designmerk Rorstrand

  Annaservies.nl is inmiddels ook dealer van het Zweedse designmerk Rörstrand en sinds kort hebben we de serviezen Ostindia en Ostindia Floris binnen. Twee prachtige collecties in de categorie ‘wit-blauwe serviezen’. Nieuwsgierig? Hier alle informatie.
  Lees verder »

 • 29 oktober 2018

  Nieuwe designs Villeroy & Boch French Garden servies

  De French Garden collectie van Villeroy & Boch herken je aan de natuurlijke, frisse en kleurrijke uitstraling. Het doet met recht een beetje ‘Frans’ aan en heeft een gezellige, landelijke look. Naast de originele collectie zijn er nu ook een aantal nieuwe design, namelijk: French Garden Menton, Antibes, Beaulieu en Arles.
  Lees verder »

 • 08 oktober 2018

  Trend: Wildlife

  Dieren- en bloemenprints zijn dé trend dit seizoen. Niet alleen op het gebied van mode en interieur. Ook in de servieswereld zien we dierenprints en botanische prints terugkomen. Hoe je jouw eettafel een ware ‘Wildlife’-look kan geven? Hier de inspiratie.
  Lees verder »

 • 04 oktober 2018

  Nieuw: Villeroy & Boch Manufacture servies

  Nieuw in ons assortiment: Villeroy & Boch Manufacture. Een premium porseleinen servies van Villeroy & Boch met een moderne en warme uitstraling. Opvallend zijn de donkergrijze borden met leisteen-look van de Rock collectie. Prachtig en heel anders dan we gewend zijn. De kleuren, dessins en de leisteen-look borden geven het geheel een natuurlijke look. Een prachtig servies, helemaal van deze tijd!
  Lees verder »

 • 19 september 2018

  Wildrose wordt Rose Sauvage

  Wie kent het niet: Villeroy & Boch Wildrose. Een tijdloos en kleurrijk servies met prachtige tekeningen van roze rozen. Met de Rose Sauvage collectie steekt Villeroy & Boch de klassieker Wildrose in een heel nieuw en trendy jasje. Er zijn nu drie verschillende collecties: Rose Sauvage heritage, Rose Sauvage blanche, Rose Sauvage Framboise.
  Lees verder »

 • 21 augustus 2018

  Tint tafelkleden voor een prachtig gedekte tafel

  Een stijlvolle tafel maak je af met mooie, kleurrijke tafelkleden en servetten. Het Belgische merk Tint is expert op dit gebied en staat bekend om het stijlvolle tafellinnen en keukentextiel. Het grote voordeel van Tint? De textielcollecties zijn betaalbaar en heel divers. Sinds kort is dit merk ook verkrijgbaar bij Annaservies.nl.
  Lees verder »

 • 06 juli 2018

  Villeroy & Boch Twist Alea nu ook verkrijgbaar bij Annaservies.nl

  Twist Alea is een ‘feel-good’ servies voor elke dag. Een heerlijke, bonte en toch vriendelijke mix van kleuren die je humeur op ieder moment van de dag een zonnige impuls geeft. Hier meer over dit vrolijke Villeroy & Boch servies.
  Lees verder »

Blog archief
Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen!
Aan het laden...
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt annaservies.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren