Annaservies Nieuws
 • 06 juli 2018

  Villeroy & Boch Twist Alea nu ook verkrijgbaar bij Annaservies.nl

  Twist Alea is een ‘feel-good’ servies voor elke dag. Een heerlijke, bonte en toch vriendelijke mix van kleuren die je humeur op ieder moment van de dag een zonnige impuls geeft. Hier meer over dit vrolijke Villeroy & Boch servies.
  Lees verder »

 • 29 juni 2018

  Top 3 servies trends 2018

  Lekker eten en een mooi servies gaan goed samen. Ben jij een liefhebber van een mooi gedekte tafel en wil je weten wat de servies trends anno 2018 zijn? Hier een overzicht van de top 3 belangrijkste trends:
  Lees verder »

 • 27 juni 2018

  Prachtige, kleurrijke vazen

  Een mooie bos bloemen hoort simpelweg in een prachtige vaas. Een vaas zorgt er niet alleen voor dat je bloemen goed uitkomen, maar geeft je interieur nét dat beetje extra. Op het gebied van vazen zijn er heel trends. Anno 2018 zien we kleine vaasje, bolvazen, vazen met plantjes erin en natuurlijk kleurrijke vazen. Hier meer over de vazen van Villeroy & Boch.
  Lees verder »

 • 22 mei 2018

  Nieuw: Villeroy & Boch Montauk

  Nieuw bij Annaservies.nl: Montauk en Montauk Beachside van Villeroy & Boch. Een lekker zomers servies met een verfijnde, maritieme uitstraling. Geïnspireerd op de ongestoorde stranden van het Amerikaanse kustplaatsje Montauk, een kleine dorpje aan de oostelijke punt van Long Island. Montauk is een toevluchtsoord voor liefhebbers om te vertragen, te ontspannen en te relaxen in stijl. Naast het servies zijn er ook bijpassende kristallen glazen. Hier alles over Villeroy & Boch Montauk.
  Lees verder »

 • 17 mei 2018

  NIEUW: Villeroy & Boch Vieux Luxembourg Brindille

  Traditioneel servies met een moderne twist. Dat is Vieux Luxembourg Brindille. Het nieuwe servies van Villeroy & Boch is de hedendaagse interpretatie van de klassieker Vieux Luxembourg. Het porselein heeft een opvallend, trendy blauw–wit motief. Met bijpassende kristallen glazen is dit servies een hele complete set voor een prachtig gedekte tafel.
  Lees verder »

 • 16 april 2018

  Wedgwood Gio

  We hebben een nieuw servies in ons assortiment: Wedgwood Gio. Een stijlvol en eigentijds wit servies van Fine Bone China met een mooi subtiel reliëf als design. Het servies is ontworpen voor het eten van maaltijden, maar ook voor een meer tapas-achtige stijl met kleine hapjes. Nieuwsgierig? Hier meer over het Gio serviesgoed.
  Lees verder »

 • 29 maart 2018

  5 x Blauw-Wit serviesgoed

  Een nieuwe trend op het gebied van serviezen is: blauw-wit. Een leuke, frisse trend die de tafelaankleding er gelijk heel anders uit laat zien. Kies voor een servies met bijvoorbeeld opvallende, hippe prints en een trendy look. Of misschien wel voor een iets meer klassieke print in blauw-wit. Deze combinatie combineert geweldig goed met bijvoorbeeld een stijlvol wit servies. Inspiratie nodig? Hier 6x blauw-wit in zowel moderne als klassieke designs.
  Lees verder »

 • 23 maart 2018

  Servies van restaurant Vapiano: Dune Vapiano

  Vapiano is een bekende internationale restaurantketen met wereldwijde vestigingen op 5 verschillende continenten en 10 restaurants in Nederland. De voorliefde voor Italië en Italiaans eten is overal voelbaar. Hun serviesgoed is prachtig met karakteristieke lijnen en natuurlijke vormen. Hier alles over de Dune Vapiano lijn van Villeroy & Boch.
  Lees verder »

Blog archief
Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen!
Aan het laden...
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt annaservies.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren