Pip Studio

Pip Studio maakt alledaagse producten onder het motto: ‘Happy products for Happy people’. Dit merk laat zich niet leiden door trends of hypes, maar volgt een heel eigen pad en maakt vooral producten die zij zelf mooi vinden. De mix en match collecties zijn te vinden in toonaangevende warenhuizen en speciaalzaken in Europa, maar ook daarbuiten. Pip Studio wordt inmiddels in circa 40 landen verkocht.

Serviesgoed

Het serviesgoed van Pip Studio is fris, vrolijk, eigentijds en opvallend kleurrijk. Er zijn verschillende collecties waaronder Floral, Royal, Royal White, Spring to Life en sinds kort ook Blushing Birds. Alle collecties hebben bijpassende glazen en tafeltextiel. Wilt u de eettafel dekken in een geheel eigen en opvallende stijl? Dan is dit merk een absolute aanrader. Samen dineren wordt nog leuker met het porseleinen servies en de bijpassende accessoires van Pip Studio Amsterdam.

BEKIJKEN

Over Pip Studio

De kracht achter dit populaire merk is Anke van der Endt. Zij studeerde in 1996 af aan de Design Academy in Eindhoven en besloot in 2007 een eigen label op te richten. Met de bijnaam uit haar jeugd en haar eigen studio, was de merknaam snel gevonden. Het label produceert vooral producten die zij niet naar eigen smaak kunnen vinden. Dit zijn producten op het gebied van mode, wonen, bed & bad, behang, cadeaus, schrijfwaren en natuurlijk porselein & tafelen. Het label maakt prachtige collecties van de mooiste materialen en is heel herkenbaar dankzij de uitgesproken kleuren en designs.

BEKIJKEN

Mix en match

Het serviesgoed, het glaswerk, het tafellinnen, de vazen, het keukentextiel, de koffie- en theeserviezen, de serveerschalen, het bestek en alle andere producten van Pip Studio kan men uitstekend met elkaar combineren. Kortom mix en match naar hartenlust, zo creëert u bij iedere gelegenheid weer een geheel eigen look.

BEKIJKEN

Uit voorraad leverbaar

Bij Annaservies.nl leveren wij Pip Studio serviesgoed uit voorraad. Zoekt u Pip Studio borden, onderborden, kopjes, schotels, theepotten, of andere producten? Kom dan bij ons langs in onze showroom in Leerdam en laat u verrassen door dit sprankelende kleurrijke merk.