Villeroy & Boch Ovid serie

Geselecteerde filters:
  1. Serie Ovid Verwijder dit artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Villeroy & Boch Ovid glas
Villeroy & Boch glazen zijn - naast servies en bestek – prachtig qua design en volledig afgestemd op het product waar het voor is. Neem de Villeroy & Boch wijnglazen: deze hebben stuk voor stuk een aangepaste vorm zodat de witte wijn, rode wijn of champagne optimaal smaakt. Een uitblinker in de Villeroy en Boch glazen collectie is de Ovid serie.
Stijlvolle kristallen glazen en nog betaalbaar ook!

De Villeroy & Boch Ovid serie bestaat uit witte wijnglazen, rode wijnglazen, champagneglazen en waterglazen. Kijken we naar de wijnglazen dan zijn de rode wijnglazen nét iets breder dan de witte wijnglazen.
Waarom?
Dit is een speciaal ontwerp waarbij de rode wijn voldoende ‘lucht’ krijgt als deze in het glas zit. De geur van de aromatische rode wijn komt in een breed wijnglas beter uit. Vandaar dat de vormen tussen rood en wit bij deze serie verschillen.
Witte wijnglazen zijn bij de Ovid serie dus iets smaller, zo blijft de witte wijn (dankzij het smalle glas) langer koel.

De Villeroy & Boch glazen zijn gemaakt van kristal en hebben de juiste vorm voor het juiste gebruik. Daarnaast zijn alle glazen vaatwasmachine bestendig. Handig!
Glazenset 12-delig:
4 x Rodewijnglas
4 x Witte wijnglas
4 x Champagne / Sektglas