Annaservies Nieuws
 • 11 september 2017

  Nieuw bij Annaservies: het à Table servies van ASA Selection

  ASA Selection (ook wel bekend onder de naam Home by ASA) is hét merk voor modern serviesgoed met een strak en trendy design. Nu verkrijgbaar bij Annaservies.nl: het à Table serviesgoed van ASA. Een mooi wit servies en nog betaalbaar ook!
  Lees verder »

 • 19 juli 2017

  Villeroy & Boch New Wave bestaat 15 jaar

  Villeroy & Boch New Wave bestaat alweer 15 jaar. In september wordt de nieuwe New Wave Stone collectie geïntroduceerd. Ter ere van het jubileum én de introductie van de Stone collectie ontvangt men bij aankoop van een 6-delig tuinparty set een exclusief cadeau. Nieuwsgierig? Hier alle informatie over het fraaie jubileumcadeau van Villeroy & Boch.
  Lees verder »

 • 06 juli 2017

  Villeroy & Boch Petite Fleur – Korting tot 30%

  Petite Fleur van Villeroy & Boch is een mooi, stijlvol en prachtig zomers servies. Met dit servies is iedere zomerse dag een feestje. Het originele motief stamt al ergens uit de 18e eeuw en dankzij de kleine accenten kan je dit servies makkelijk combineren met andere Villeroy & Boch serviezen. Nu verkrijgbaar met kortingen tot 30%. Hier de informatie.
  Lees verder »

 • 12 juni 2017

  Vaderdag 2017 cadeau tips

  Zondag 18 juni 2017 is het weer Vaderdag. Hét moment voor een leuk cadeau voor de allerliefste papa. Dit jaar hebben we bij Annaservies.nl weer leuke cadeautips voor vaders die houden van barbecueën, koken & borrelen. Hier onze top 5!
  Lees verder »

 • 08 juni 2017

  ACTIE: Scherpe steakmessen van Villeroy & Boch Oscar

  Het is altijd een genot als een mes soepel door een goed gebakken steak snijdt. Wilt u dit ook? Check dan de steakmessen van Villeroy & Boch Oscar. Tijdloze messen met een klassieke vorm. Nu in de aanbieding bij Annaservies.nl: de steakmessen en het steakbestek van Villeroy & Boch Oscar. Leuk cadeau voor Vaderdag! Nieuwsgierig? Hier de informatie.
  Lees verder »

 • 26 mei 2017

  Villeroy & Boch bestek aanbieding

  Wist je dat Villeroy & Boch naast servies ook een uitgebreide collectie bestek in het assortiment heeft? Bij Annaservies.nl verkopen we bijna alle lijnen. Nu in de aanbieding zijn de 24-delige, 30-delige en 68-delige besteksets van Arthur, Charles, Louis, Mademoiselle, Oscar en Victor. Hier de details.
  Lees verder »

 • 21 april 2017

  Moederdag cadeautips 2017

  Zondag 14 mei 2017 is het weer Moederdag. Het ideale moment om moederlief eens flink in het zonnetje te zetten. Nog geen gepast cadeau kunnen vinden? Hier de Moederdag cadeau tips en persoonlijke favorieten van Anna zelf.
  Lees verder »

 • 06 april 2017

  Villeroy & Boch glazen

  Villeroy & Boch glazen zijn - naast servies en bestek – prachtig qua design en volledig afgestemd op het product waar het voor is. Neem de Villeroy & Boch wijnglazen: deze hebben stuk voor stuk een aangepaste vorm zodat de witte wijn, rode wijn of champagne optimaal smaakt. Een uitblinker in de Villeroy en Boch glazen collectie is de Ovid serie. Stijlvolle kristallen glazen en nog betaalbaar ook!
  Lees verder »

Blog archief
Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen!
Aan het laden...